Paste cu Pui si Sos de Lamaie: o masa rapida si sanatoasa, plina de arome proaspete si revigorante. Acest fel de mancare combina suculenta puiului cu aciditatea lamaii, rezultand un sos cremos si aromat care imbraca perfect pastele. Carbohidratii complecsi din paste ofera energie sustinuta, ideala pentru activitatile zilnice. Proteinele din pieptul de pui ajuta […]
Reteta zilei: Paste cu bacon si parmezan
PrinteazaPaste cu bacon si parmezan din: paste, ceapa, dovlecel, edamame, bacon, supa, sare, ulei de masline, parmezan.
Ingrediente:
- 1 punga paste colorate
- ½ ceapa cuburi
- ½ dovlecel cuburi
- 1 mana edamame sau mazăre verde
- 4 felii bacon, cuburi
- ½ ceasca (150 ml) supa de pui sau de legume
- 1 vârf de cuțit de sare
- ulei de masline
- ¼ ceasca parmezan ras
Mod de preparare:
Se fierb pastele in apa cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o tigaie mare, se încălzeste ulei de măsline și se adaugă ceapa și dovleceii.
Gatiti la foc mediu timp de aproximativ 2 minute.
Adaugati bacon și edamame si gatiti pentru un alt minut.
Adaugati sare, supa și aduceti la fierbere. Adaugati pastele și amestecati până cea mai mare parte a sosului este absorbit.
Se adauga parmezan ras și se servesc.
Paste cu bacon si parmezan
Pofta buna!
Paste cu Pesto si Migdale: Acest preparat este nu doar gustos, ci si plin de nutrienti esentiali, oferind o masa echilibrata si sanatoasa. Ideal pentru pranz sau cina, pastele cu pesto si migdale sunt usor de preparat si potrivite pentru orice ocazie. Descopera cum poti crea acest preparat delicios si hranitor in doar cateva pasi […]
Ce bine arata paste cu bacon si parmezan