Reteta zilei: Paste cu bacon si sos de branza

Printeaza

Paste cu bacon si sos de branza din: paste, bacon, porumb, ardeiiute, usturoi, miere, patrunjel, vin alb, galbenus, parmezan

 

Ingrediente: 

  • 400gr paste
  • 300gr bacon, maruntit
  • 200gr porumb
  • ½ ardei iute, tocat
  • 6 catei usturoi, tocat
  • 1 lingură de miere
  • ¼ ceașca pătrunjel proaspăt, tocat
  • ½ ceașca vin alb
  • 3 gălbenușuri de ou
  • ½ ceașca de parmezan

 

 

Mod de preparare:

Gatiti pastele al dente.

Între timp, la foc mediu se rumeneste baconul. Adăugați porumbul.

După aproximativ 5 minute, adăugați ardeiul, usturoi și cimbru. Se amestecă timp de 2 minute.

Adăugați patrunjelul și vinul. Gatiti la foc mic.

Paste cu bacon si sos de branza

Într-un castron mic, bateți ouăle.

Adăugați pastele și gălbenușurile de ou la amestecul de porumb și amestecati.

Opriti focul, adăugați brânza și amestecati 1-2 minute.

Paste cu bacon si sos de branza

Serviti pastele calde.

Paste cu bacon si sos de branza

Paste cu bacon si sos de branza

Paste cu bacon si sos de branza

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Salata de paste cu bacon

Salata de paste cu bacon din: paste, telina, muraturi, ceapa verde, ardei, bacon, marar, patrunjel, piper, sare, mustar si maioneza. Ingrediente: 1 ceasca paste 2 cani de telina, tocata ¾ cana muraturi, tocate 2 fire ceapa verde, tocata 1 ardei roșu, tocat ¼ ceasca bacon, taiat bucatele 1 legatura de marar proaspat, tocat 2 linguri […]

Paste cu dovlecei si bacon

Paste cu dovlecei si bacon din: ceapa, bacon, dovlecel, faina, lapte, taietei, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente:  o ceapă un dovlecel 200 g bacon o lingură făină 250 ml lapte 300 g tăieţei laţi o lingură ulei 1/2 legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Ceapa curăţată şi tocată julien se pune la călit în […]

 

Paste cu bacon si branza topita

Paste cu bacon si branza topita din: paste, bacon, branza, rosii, smantana, bulion, sare. Ingrediente: 300 g paste 250 g bacon 3 cubuleţe brânză topită 2 roşii în bulion 150 ml smântână de gătit 1/2 linguriţă bulion sare   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert în apă cu sare conform timpului înscris pe […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.