Mic Dejun Echilibrat cu Fulgi de Ovăz și Fructe din: fulgi de ovaz, lapte, banana, nuci, miere, fructe de padure. Ingrediente: 1/2 ceașcă de fulgi de ovăz 1 ceașcă de lapte (poate fi lapte de vacă, lapte vegetal sau apă) 1 banană mare, tăiată în felii 1/4 ceașcă de nuci sau migdale tocate 1 linguriță […]
Reteta zilei: Paste cu bacon
PrinteazaPaste cu bacon din: bacon, ceapa, morcovi, fulgi de ardei, vin alb, sos de rosii, branza pecorino si spaghete.
Ingrediente:
- 250 g bacon
- 1 ceapa medie tocata
- 2 linguri de morcov ras fin
- 1 lingurita fulgi de ardei rosu
- 1/4 cana vin alb sec
- 750 g sos de rosii
- 30 g branza rasa Pecorino Romano
- spaghete
Mod de preparare:
Se încălzeşte o tigaie la foc mediu. Adauga un strop de ulei de măsline împreună cu bacon-ul.
Prajiti cateva minute si transferati pe o farfurie cu prosoape de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces.
Pastrati 2 linguri de ulei in tigaie, adaugati ceapa, morcovii si ardei rosii.
Prajiti până când ceapa se rumeneste (aproximativ 3 minute). Adaugati vinul si continuati sa gatiti până când se evapora complet.
Adaugati sucul de rosii si mai fierbeti putin.
Se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, adăugaţi baconul în sos şi fierbeti timp de inca 10 minute.
Pastrati un pic de lichid de la paste intr-un castron. Adaugati branza in acest lichid si amestecati bine.
Amestecati pastele cu sosul de rosii si bacon, apoi adaugati sosul de branza pe deasupra.
Paste cu bacon
Pofta buna!
Turte Moldovenești: Rețetă Autentică Pas cu Pas
Turte Moldovenești: Rețetă Autentică Pas cu Pas din: faina, apa calda, ulei vegetal, sare, zahar, umplutura. Turtele sunt o delicatesă tradițională cu rădăcini adânci în bucătăria românească. Aceste delicioase plăcinte rotunde pot fi umplute cu o varietate de ingrediente și pot fi savurate la orice moment al zilei. În această rețetă, vă vom arăta cum […]
Imi plac mult spaghetele
:)) n-am cum sa nu-mi placa
ce bine arata pastele cu bacon 🙂