Reteta zilei: Paste bolognese cu topping de branza

Printeaza

Paste bolognese cu topping de branza din: tagliatelle, ulei de masline, carne de vita, ardei gras, ciuperci, ceapa, usturoi, pasta de tomate, cimbru, oregano, iere, rosii, sare, piper, branza.

 

Ingrediente:

  • 1 pachet tagliatelle
  • 1 lingura ulei de masline
  • 500gr carne tocata de vită
  • 1 ardei gras, felii subțiri
  • 300gr ciuperci, cuburi
  • 1 ceapa medie, felii subțiri
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 1 lingura oregano uscat
  • 1 lingura miere
  • 16 rosii, cuburi
  • Sare și piper negru proaspat macinat
  • branza rasa, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Se fierbe o oală mare cu apă sarata, se adaugă tagliatelle, gatiti al dente, aproximativ 10 minute.

Intre timp, se incinge uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu-mare. Adaugati carnea de vită și se gateste aproximativ 5 minute.

Puneti usturoiul și ceapa și gatiti aproximativ 2 minute. Adăugați ardeii și ciupercile și gatiti aproximativ 5 minute. condimentează cu sare și piper.

micsoreaza focul la mediu. Adaugati pasta de tomate, miere, cimbru, oregano și se amestecă pentru a se combina.

adauga rosiile cubulete si se lasă amestecul sa fiarba, aproximativ 5 minute. condimentează, după gust, cu sare și piper.

Adauga pastele fierte și se amestecă pentru a se combina.

Transferati in boluri de servire, garnisiti cu branza rasa si serviti.

Paste bolognese cu topping de branza

Paste_bolognese_cu_topping_de_branza_13

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.