Pui cu paste si sos de branza din: vin alb, ulei de masline, suc de lamaie, coaja de lamaie, sare, piper, usturoi, piept de pui, unt, faina, sare, mustar, lapte, galbenus, coaja si suc de lamaie, verdeata, smantana, paste, parmezan. 6-8 portii Ingrediente marinata: 120ml vin alb 30ml ulei de masline 30ml suc de lamaie […]
Reteta zilei: Paste cu branza si ou – Reteta usor de preparat
PrinteazaPaste cu branza si ou din: paste, branza cheddar, ou, lapte, unt topit, sos worcestershire, pesmet, sare, piper.
Poate te intereseaza si:
- Paste cu branza si smantana
- Paste cu branza si piept de pui la gratar
- Paste cu branza si bacon
- Paste cu branza, creveti si homar
- Paste cu branza topita si bacon
Ingrediente:
- 60gr paste
- 60gr branza cheddar rasa + 2 linguri pentru topping
- 1 ou, bătut ușor
- 1 cana lapte
- 2 linguri de unt topit + pentru topping
- sos worcestershire
- 4 linguri de pesmet
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 170C. Adaugati pastele in vasul termorezistent.
Adaugati branza cheddar. Se încălzește laptele. Topiti 2 linguri de unt.
Turnați o cantitate mică de lapte în castronul cu oul bătut și se amesteca.
Apoi se toarnă oul în restul de lapte și se adaugă sos Worcestershire, untul topit, sare și piper.
Adaugati in vas si lasati deoparte 10 minute. Se amestecă 2 linguri de brânză rasă rămasa cu pesmet.
Dati la cuptor timp de 2-3 minute.
Se presara peste amestecul de paste cu branza si ou, apoi se toarna untul topit pentru topping.
Coaceți timp de 30-35 de minute. Lasati sa se odihneasca si serviti.
Paste cu branza si ou
Pofta buna!
Paste cu sos cremos de brânză și spanac
Paste cu sos cremos de brânză și spanac din: paste, frunze de spanac, ceapa, usturoi, smantana, branza gorgonzola, parmezan, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 500 g paste (de preferat fusilli sau penne) 200 g frunze proaspete de spanac 1 ceapă mică, tocată 2 căței de usturoi, tocați 200ml smântână lichidă 100 g brânză […]
Pofta buna!
Nu pera ma incanta pastele astea