Reteta zilei: Paste cu branza

Printeaza

Paste cu branza din : unt, faina, ceapa, usturoi, cheddar, smantana, nucsoara, sare, paste.

 

Ingrediente:

  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faină
  • 1 ceapă cubulețe
  • 1 cățel de usturoi cubulețe
  • 2 cești cheddar rasă
  • 1 ceașcă smantana
  • 1/2 linguriță nucșoară
  • 1/2 linguriță sare
  • 300gr paste

 

 

Mod de preparare:

Radeti brazna.

Paste cu branza

Fierbeti pastele al dente.

Între timp, amestecati ceapa și usturoiul si gatiti 2 minute.

Adăugați făină, amestecați până când se combină bine aproximativ 2 minute.

Adăugați smantana, nucșoară, sare și piper, aduceți la fierbere.

Adăugați brânză, combinați bine sa se omogenizeze.

Paste cu branza

Se scurg pastele si se adaugă amestecul de brânză.

Omogenizati si serviti.

Paste cu branza

Paste cu branza

Paste cu branza

 

Pofta buna!

 

 

 

Salată de Paste Rigatoni cu Legume și Dressing Aromatic

Salată de Paste Rigatoni cu Legume și Dressing Aromatic din: rigatoni, rosii, castravete, ardei, masline, parmezan, otet, usturoi, sare, piper. Transformă simpla salată de paste într-o sărbătoare a gustului și culorii cu această rețetă de salată. Combinând textura satisfăcătoare a pastelor rigatoni cu prospețimea legumelor de vară și un dressing aromatic de ulei de măsline […]

Paste cu Mazăre și Busuioc

Paste cu Mazăre și Busuioc din: paste, mazare, busuioc, usturoi, ulei, parmezan, sare, piper. Descoperă cum să combini simplitatea cu eleganța într-o singură farfurie cu această rețetă de paste cu mazăre și busuioc. Această preparare îmbină textura pastelor al dente cu dulceața naturală a mazării și un sos aromatic de busuioc, creând un echilibru perfect […]

 

retete

Paste cu Fenicul și Sos de Roșii

Paste cu Fenicul și Sos de Roșii din: paste, fenicul, rosii, usturoi, ulei de masline, ierburi, sare, piper, parmezan, busuioc. Această rețetă vă va transporta direct în inima bucătăriei italiene, oferindu-vă o experiență culinară plină de arome mediteraneene. Feniculul, cu gustul său ușor de anis, este tocat și gătit într-un sos de roșii bogat, îmbogățit […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.