Salată de Paste Rigatoni cu Legume și Dressing Aromatic din: rigatoni, rosii, castravete, ardei, masline, parmezan, otet, usturoi, sare, piper. Transformă simpla salată de paste într-o sărbătoare a gustului și culorii cu această rețetă de salată. Combinând textura satisfăcătoare a pastelor rigatoni cu prospețimea legumelor de vară și un dressing aromatic de ulei de măsline […]
Reteta zilei: Paste cu branza
PrinteazaPaste cu branza din : unt, faina, ceapa, usturoi, cheddar, smantana, nucsoara, sare, paste.
Ingrediente:
- 2 linguri unt
- 2 linguri faină
- 1 ceapă cubulețe
- 1 cățel de usturoi cubulețe
- 2 cești cheddar rasă
- 1 ceașcă smantana
- 1/2 linguriță nucșoară
- 1/2 linguriță sare
- 300gr paste
Mod de preparare:
Radeti brazna.
Fierbeti pastele al dente.
Între timp, amestecati ceapa și usturoiul si gatiti 2 minute.
Adăugați făină, amestecați până când se combină bine aproximativ 2 minute.
Adăugați smantana, nucșoară, sare și piper, aduceți la fierbere.
Adăugați brânză, combinați bine sa se omogenizeze.
Se scurg pastele si se adaugă amestecul de brânză.
Omogenizati si serviti.
Paste cu branza
Pofta buna!
Paste cu Mazăre și Busuioc din: paste, mazare, busuioc, usturoi, ulei, parmezan, sare, piper. Descoperă cum să combini simplitatea cu eleganța într-o singură farfurie cu această rețetă de paste cu mazăre și busuioc. Această preparare îmbină textura pastelor al dente cu dulceața naturală a mazării și un sos aromatic de busuioc, creând un echilibru perfect […]
Paste cu Fenicul și Sos de Roșii
Paste cu Fenicul și Sos de Roșii din: paste, fenicul, rosii, usturoi, ulei de masline, ierburi, sare, piper, parmezan, busuioc. Această rețetă vă va transporta direct în inima bucătăriei italiene, oferindu-vă o experiență culinară plină de arome mediteraneene. Feniculul, cu gustul său ușor de anis, este tocat și gătit într-un sos de roșii bogat, îmbogățit […]
Pofta buna!