Paste cu broccoli, rosii si ansoa din: paste integrale, conopida sau broccoli, rosii cherry, usutroi, ulei de masline extravirgin, fileuri de anşoa, parmezan, sare de mare. Ingrediente: 150 g paste integrale 200 g conopidă sau broccoli 100 g roşii cherry 1 căţel de usturoi 1 lingură ulei extravirgin de măsline 6 fileuri de anşoa 1 lingură parmezan […]
Paste cu ansoa si broccoli din: paste integrale, broccoli, ansoa in ulei, stafide, usturoi, ulei extravirgin de masline, ardei iute. Ingrediente: 150 g paste integrale 200 g broccoli 1 cutie (200 g) ansoa in ulei 1-2 linguri stafide 2 catei de usturoi 3-4 linguri ulei extravirgin de masline optional, 1 ardei iute Mod de […]
Paste cu broccoli si ciuperci din: paste, ciuperci, broccoli, parmezan, smantana lichida, usturoi, sare, ulei de masline. Poate te intereseaza si: Paste cu spanac, ton si branza Paste cu rosii, capere si usturoi Paste cu sparanghel si menta Ingrediente: 400gr paste 300gr ciuperci, feliate 1/2 broccoli, rupt buchetele 1/2 cana parmezan 2 cesti smantana lichida […]
Paste cu broccoli si parmezan din: paste, broccoli, unt, parmezan, sare, piper, piper cayenne. Ingrediente: 300 gr paste 1 broccoli 3 linguri de unt 3 linguri parmezan ras sare si piper, dupa gust piper cayenne Mod de preparare: Aduceti o oală de apă la fiert, apoi se adauga pastele. Se fierb al dente. Adăugați broccoli […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Bune pastele astea