Reteta zilei: Paste cu broccoli si parmezan

Printeaza

Paste cu broccoli si parmezan din: paste, broccoli, unt, parmezan, sare, piper, piper cayenne.

 

Ingrediente: 

  • 300 gr paste
  • 1 broccoli
  • 3 linguri de unt
  • 3 linguri parmezan ras
  • sare si piper, dupa gust
  • piper cayenne

 

 

Mod de preparare:

Aduceti o oală de apă la fiert, apoi se adauga pastele. Se fierb al dente.

Adăugați broccoli in apa in care au fiert pastele, opriti focul si lasati sa stea 1-2 minute.

Scurgeti pastele si broccoli intr-o strecuratoare.

Transferati apoi pastele și broccoli intr-un castron și se adaugă untul.

Amestecati pana se topeste, adaugati parmezan, sare, piper și piper cayenne, apoi amestecati din nou.

Serviti imediat.

 

Paste cu broccoli si parmezan

Paste_cu_broccoli_si_parmezan_05

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Tartine cu ansoa si capere

Tartine cu ansoa si capere din: ansoa, broccoli, usturoi, spanac, oua, capere, cartofi, smantana, otet balsamic, sare, piper. Ingrediente: 1 borcănel de anşoa în ulei 200 g broccoli 2 căţei de usturoi 100 g spanac 4 ouă capere 2 cartofi 100 g smântână oţet balsamic sare şi piper sos de soia pâine prăjită   Mod […]

 

Oua umplute si broccoli

Oua umplute si broccoli din: oua, ficat de gasca, mustar, sare, piper, marar, ansoa, broccoli. Ingrediente: 5 ouă o conservă mică pateu din ficat de gâscă o lingură muştar sare piper mărar verde 5-10 fileuri anşoa câteva buchetele broccoli   Mod de preparare: Se spală si se fierb tari ouăle, iar după ce s-au răcit, […]

 

Oua umplute cu pate de ficat si ansoa

Oua umplute cu pate de ficat si ansoa din: oua, pate de ficat de gâscă, mustar, sare, piper, mărar, fileuri de anşoa, broccoli. Ingrediente: 4 ouă 1 cutie pate de ficat de gâscă 1 lingură muştar sare piper mărar verde fileuri de anşoa broccoli Mod de preparare: Speli şi fierbi ouăle. Le descojeşti după ce s-au […]

 

Paste cu rosii, ardei iute, ansoa si busuioc

Paste cu rosii, ardei iute, ansoa si busuioc din: linguine uscate, usturoi, ardei iuţi roşii mici uscaţi, oregano uscat, ulei de măsline extravirgin, roşii, măsline negre, capere, fileuri de anşoa, busuioc proaspăt, sare, piper negru. Ingrediente: 455 g linguine uscate, de cea mai bună calitate 3 căţei de usturoi, tocaţi mărunt 2-3 ardei iuţi roşii mici uscaţi, mărunţiţi 1 linguriţă de oregano uscat ulei de măsline […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bune pastele cu broccoli

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.