Tartine cu ansoa si capere din: ansoa, broccoli, usturoi, spanac, oua, capere, cartofi, smantana, otet balsamic, sare, piper. Ingrediente: 1 borcănel de anşoa în ulei 200 g broccoli 2 căţei de usturoi 100 g spanac 4 ouă capere 2 cartofi 100 g smântână oţet balsamic sare şi piper sos de soia pâine prăjită Mod […]
Oua umplute si broccoli din: oua, ficat de gasca, mustar, sare, piper, marar, ansoa, broccoli. Ingrediente: 5 ouă o conservă mică pateu din ficat de gâscă o lingură muştar sare piper mărar verde 5-10 fileuri anşoa câteva buchetele broccoli Mod de preparare: Se spală si se fierb tari ouăle, iar după ce s-au răcit, […]
Oua umplute cu pate de ficat si ansoa din: oua, pate de ficat de gâscă, mustar, sare, piper, mărar, fileuri de anşoa, broccoli. Ingrediente: 4 ouă 1 cutie pate de ficat de gâscă 1 lingură muştar sare piper mărar verde fileuri de anşoa broccoli Mod de preparare: Speli şi fierbi ouăle. Le descojeşti după ce s-au […]
Paste cu rosii, ardei iute, ansoa si busuioc din: linguine uscate, usturoi, ardei iuţi roşii mici uscaţi, oregano uscat, ulei de măsline extravirgin, roşii, măsline negre, capere, fileuri de anşoa, busuioc proaspăt, sare, piper negru. Ingrediente: 455 g linguine uscate, de cea mai bună calitate 3 căţei de usturoi, tocaţi mărunt 2-3 ardei iuţi roşii mici uscaţi, mărunţiţi 1 linguriţă de oregano uscat ulei de măsline […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte bune pastele cu broccoli