Reteta zilei: Paste cu carnati si broccoli

Printeaza

Paste cu carnati si broccoli din: paste, ulei de masline, carnati, usturoi, supa de pui, broccoli, sare, fulgi de ardei iute, unt, parmezan.

 

Poate te intereseaza si:

 

 

Ingrediente:

  • 400gr paste orecchiette
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 3-4 carnati, fara piele
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1 cană supa de pui
  • 1 broccoli, rupt buchetele
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/4 lingurita fulgi de ardei iute roșu
  • 3 linguri de unt nesărat
  • 1/2 cana parmezan ras

 

 

Mod de preparare:

Aduti o oală mare de apă sărată la fiert. Adaugati pastele si gatiti conform instructiunilor de pe pachet.

Între timp, într-o tigaie mare, incalziti 1 lingura de ulei de măsline la foc mare mediu.

Maruntiti carnatii în tigaie si gatiti 5-6 minute.

Reduceti focul la mediu si se adauga usturoiul, gatiti timp de 1 minut.

Adăugați 4 linguri de ulei de măsline, supa de pui, broccoli, sare și fulgi de ardei rosu.

Gatiti, amestecand frecvent, 3-4 minute. Se adauga unt topit și se mai gateste cateva minute.

Scurgeți pastele bine si se adauga la amestecul de cârnați și broccoli. Amestecati.

Adaugati jumatate din parmezan si se amesteca. Gustati si asezonati, dupa gust.

Transferati pe un platou sau boluri individuale si se presara cu restul de branza rasa, serviti imediat.

 

Paste cu carnati si broccoli

Paste cu carnati si broccoli

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.