Tochitură Bănățeană din: carne de porc, carnati, untura, ceapa, usturoi, vin, bulion, dafin, cimbru, sare, piper, patrunjel. Această mâncare, profund încărcată de istorie și cultură, oferă o experiență culinară ce transcend limitele gustative, purtându-te prin complexitatea și bogăția gastronomiei românești. Specialitatea se bazează pe o selecție generoasă de carne de porc, cârnați de casă și […]
Reteta zilei: Paste cu carnati de pui si spanac
PrinteazaPaste cu carnati de pui si spanac din: spanac, carnatid e pui, paste, ulei de masline, usturoi, supa de pui, parmezan, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 buchet spanac
- 4 carnati de pui (doar carnea)
- 250gr paste, dupa preferinta
- 1 lingura ulei de masline
- 6 catei de usturoi, tocat
- 1 cana supa de pui
- 1/4 ceasca parmezan
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Aduceti o oala de apa la fierbere și fierbeti pastele conform instrucțiunilor. Intr-o tigaie mare, Adaugati carnea de la carnati, gatiti la foc mediu pana se rumenesc, apoi scurgeti excesul de grasime.
Adaugati ulei de masline, usturoi tocat, spanac si asezonati cu sare și piper.
Gatiti pentru 4-5 minute la foc mediu. Scurgeti pastele si se adauga la amestecul de spanac cu carnati.
Se reduce focul și se amesteca timp de 1 minut. Adaugati supa de pui si parmezan.
amesteca totul bine si se serveste.
Paste cu carnati de pui si spanac
Pofta buna!
Spaghete cu Sos Bolognese Autentic
Spaghete cu Sos Bolognese Autentic din: spaghete, vita, porc, ceapa, morcovi, telina, vin, rosii, pasta de tomate, lapte, nucsoara, sare, piper, ulei, parmezan. Spaghetele cu sos Bolognese reprezintă nu doar un fel de mâncare, ci o poveste culinară scrisă în inima Italiei. Această rețetă, rădăcinată în tradiția bogată a regiunii Emilia-Romagna, oferă o combinație perfectă […]
Nu merge spanac cu carnati, cel putin dupa parerea mea …