Vinete la Cuptor cu Usturoi și Ierburi Aromatice din: vinete, usturoi, ulei de masline, oregano, rozmarin, sare, piper, suc de lamaie sau otet balsamic. Este perfectă pentru o cină ușoară sau ca parte a unui bufet la o întâlnire cu prietenii. Baby vinetele coapte sunt nu doar delicioase, dar și sănătoase, fiind o sursă bună […]
Reteta zilei: Paste cu carne tocata de curcan si sos pesto
PrinteazaPaste cu carne tocata de curcan si sos pesto din: carne tocata de curcan, paste, sos pesto, rosii, spanac, usturoi, parmezan, ulei de masline.
Ingrediente:
- ½ kg carne tocata de curcan
- 1 pachet paste
- 1 cana sos pesto
- 1 cutie rosii, maruntite
- 250 gr spanac
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 1/2 cupe parmezan, ras
- ulei de masline
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C. Fierbeti pastele al dente in apa cu sare. Scurgeti si pastrati o cana de lichid.
Adaugati peste paste putin parmezan si sos pesto si amestecati.
Intre timp, la foc mediu, gatiti carnea de curcan si usturoiul aproximativ 8 minute. Adaugati rosii si se amesteca.
Puneti spanacul, reduceti focul, acoperiti si gatiti aproximativ 2-3 minute.
Apoi, adaugati pastele si se amesteca.
Adaugati putin lichid, apoi transferati intr-un vas termorezistent.
Presarti restul de parmezan, stropiti cu putin ulei de masline, apoi dati la cuptor pentru 20-25 de minute. Scoateti din cuptor, lasati sa se raceasca timp de 5-10 minute, apoi serviti.
Paste cu carne tocata de curcan si sos pesto
Pofta buna!
Barracuda Cocktail: Rețetă Clasică IBA și Istoria Sa
Barracuda Cocktail: Rețetă Clasică IBA și Istoria Sa din: rom, lichior galliano, suc de ananas, sampanie, gheata. Descoperiți rețeta clasică IBA pentru cocktail-ul Barracuda, cu o combinație unică de rom, Galliano, suc de ananas și șampanie. Inclusiv istoria sa captivantă și valori nutriționale. Cocktail-ul Barracuda este un amestec sofisticat și efervescent, cunoscut pentru combinația sa […]
Incoming search terms:
- buyhev
Arata bine pastele astea
Daaa, bune rau pastele cu carne