Reteta zilei: Paste cu carne tocata de pui, sos de rosii si parmezan

Printeaza

Paste cu carne tocata de pui, sos de rosii si parmezan din:  carnati, carne de pui, boia de ardei, ceapa, rosii, oregano, cimbru, fulgi de ardei rosu, miere, lapte, sare, piper, paste, ulei de masline, parmezan, patrunjel.

 

Ingrediente:

  • Carnea de la 2 carnati
  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1/2 cana ceapa tocata
  • 3 catei de usturoi , tocat
  • 1 cutie roșii , zdrobite
  • 2 linguri oregano și cimbru
  • 1 varf de cutit fulgi de ardei rosu
  • 1 lingura miere
  • 1/4 ceasca lapte
  • Sare si piper proaspat macinat , dupa gust
  • 1 punga paste fierte al dente
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 1/2 cana parmesan ras
  • Patrunjel proaspat tocat

 

Mod de preparare:

incalzeste o tigaie mare la foc mediu. Adaugati carnatii maruntiti si gatiti cateva minute.

Puneti carnea de pui si mai gatiti inca 5 minute . Adaugati boia de ardei si sare și piper, apoi gatiti inca un minut.

adauga ceapa si usturoiul , se gatesc inca 5 minute . Puneti rosiile , ierburile aromatice , fulgi de ardei rosu si miere.

Fierbeti pentru aproximativ 20 de minute, amestecand la fiecare cateva minute . Se adauga laptele si se fierbe inca 5minute.

Incorporati pastele fierte , parmezan si ulei de masline . Amestecati bine pentru a se combina. Se decoreaza cu patrunjel proaspat si se servesc imediat.

 

Paste cu carne tocata de pui, sos de rosii si parmezan

Paste cu carne tocata de pui, sos de rosii si parmezan

 

Pofta buna!

 

 

 

 

5 comentarii

  1. vreau si eu paste din astea 🙂

  2. Imi plac pastele astea

  3. O sa incerc reteta asta de paste

  4. Bune rau pastele cu carne

  5. Foarte bune pastele cu carne si sos de rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.