Reteta zilei: Paste cu ciuperci si sos de smantana

Printeaza

Paste cu ciuperci si sos de smantana din: paste, ciuperci, usturoi, vin alb, smantana lichida, supa de pui, piper, ulei de masline, patrunjel.

 

 

Ingrediente: 

  • 1 cană paste
  • 5-6 ciuperci mari, curatate si feliate
  • 3 catei de usturoi tocat
  • ½ cana vin alb
  • ¼ ceasca smantana lichida
  • ¼ ceasca supa de pui
  • piper negru
  • ulei de masline
  • patrunjel tocat

 

 

Mod de preparare:

Se umple o cratita cu apa, se sareaza si se aduce la fierbere.

Incorporati pastele si gatiti al dente.

Într-o tigaie mare, se adauga 3 linguri ulei de măsline si gatiti usturoiul 1-2 minute.

Paste_cu_ciuperci_si_sos_de_smantana
Adăugați ciuperci, piper negru, vin alb și gatiti inca 1 minut.

Paste_cu_ciuperci_si_sos_de_smantana_02
Adăugați supa smantana si gatiti timp de 5 – 7 minute.

Paste_cu_ciuperci_si_sos_de_smantana_03
Asezonati cu sare.

Scurgeti pastele si incorporati in tigaie. Amestecati bine.

Garnisiti cu patrunjel.

Paste_cu_ciuperci_si_sos_de_smantana_04

Amestecati bine.

Paste_cu_ciuperci_si_sos_de_smantana_05

Serviti pastele calde.

Paste_cu_ciuperci_si_sos_de_smantana_06

Paste cu ciuperci si sos de smantana

Paste_cu_ciuperci_si_sos_de_smantana_06

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

 

Reteta zilei: Paste cu carne de miel, ciuperci si parmezan

Paste cu carne de miel, ciuperci si parmezan din: ulei de masline, miel, ciuperci, ceapa, usturoi, scortisoara, piper cayenne, cuisoare, oregano, vin rosu, rosii, sos de rosii, paste, supa de pui, parmezan. Ingrediente:  2 linguri de ulei de măsline 1 kg carne tocata de miel 1 cană ciuperci cuburi 1 cană de ceapă cuburi 3 […]

Reteta zilei: Paste cu carne de miel si ciuperci

Paste cu carne de miel si ciuperci din: ulei de masline, carne de miel, ciuperi, ceapa, usturoi, scortisoara, piper cayenne, cuisoare, oregano, vin rosu, rosii, sos de rosii, macaroane, supa de pui, parmezan. Poate te intereseaza si: Salata de paste cu rosii cherry si verdeata Linguine cu creveti si anghinare Salata de paste cu bacon […]

 

Paste cu carne de vita, fasole si ciuperci

Paste cu carne de vita, fasole si ciuperci din: paste, carne tocata de vita, telina cu tot cu frunze, ciuperci, morcov, fasole verde, ulei, sare, piper, oregano, bulion. Ingrediente: 300 g paste 300 g carne tocată de vită sau amestec 1/2 țelină cu tot cu frunze 100 g ciuperci tăiate felii 1 morcov mic 150 […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Azi fac niste paste 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.