Reteta zilei: Paste cu anghinare si sos de rosii
PrinteazaPaste cu anghinare si sos de rosii din: rosii uscate, smantana, lapte, anghinare, farfalle, patrunjel, parmezan, sare.
Ingrediente:
- 1 borcan rosii uscate la soare in ulei
- 1 ceasca smantana
- 1 1/2 cana lapte
- 1 borcan anghinare, uscate si tocate
- 1 pachet farfalle
- 1/2 cana de patrunjel proaspat tocat
- parmezan ras
- sare
Mod de preparare:
Puneti rosiile in blender si procesati cateva secunde. Incorporati smantana si procesati din nou pana obtineti o pasta.
Transferati pasta intr-o cratita si adaugati laptele. Fierbeti la foc mic, adaugati anghinarele si putina sare. Adaugati patrunjel.
Intre timp, fierbeti pastele al dente. Scurgeti si clatiti bine. Serviti pastele cu sos. Garnisiti cu parmezan si patrunjel.
Paste cu anghinare si sos de rosii
Pofta buna!
Foarte bune pastele astea