Reteta zilei: Paste cu anghinare si sos de rosii

Printeaza

Paste cu anghinare si sos de rosii din: rosii uscate, smantana, lapte, anghinare, farfalle, patrunjel, parmezan, sare.

Paste cu anghinare si sos de rosii

Paste cu anghinare si sos de rosii

Ingrediente:

  • 1 borcan rosii uscate la soare in ulei
  • 1 ceasca smantana
  • 1 1/2 cana lapte
  • 1 borcan anghinare, uscate si tocate
  • 1 pachet farfalle
  • 1/2 cana de patrunjel proaspat tocat
  • parmezan ras
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Puneti rosiile in blender si procesati cateva secunde. Incorporati smantana si procesati din nou pana obtineti o pasta.

Paste cu anghinare si sos de rosii

Transferati pasta intr-o cratita si adaugati laptele. Fierbeti la foc mic, adaugati anghinarele si putina sare. Adaugati patrunjel.

Paste cu anghinare si sos de rosii

Intre timp, fierbeti pastele al dente. Scurgeti si clatiti bine. Serviti pastele cu sos. Garnisiti cu parmezan si patrunjel.

Paste cu anghinare si sos de rosii

Paste cu anghinare si sos de rosii

Paste cu anghinare si sos de rosii

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.