Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si parmezan
PrinteazaPaste cu sos de rosii si parmezan din: paste, ulei de masline, rosii, patrunjel, piper rosu, sare, piper, busuioc, parmezan.
Ingrediente:
- 1 pachet paste
- 1/4 ceasca ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- 10 rosii, cuburi
- 1 lingurita patrunjel proaspat
- 1 varf de cutit de piper rosu pisat
- sare si piper dupa gust
- 1/2 ceasca busuioc proaspat, tocat
- 1/2 cana parmezan
Mod de preparare:
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Intr-o cratita gatiti usturoiul in ulei de masline 1-2 minute.
Adaugati rosiile, patrunjel proaspat, piper rosu, sare si piper dupa gust. Gatiti 2-3 minute si opriti focul.
Puneti pastele intr-un castron mare si adaugati sosul de rosii. Adaugati busuioc proaspat si amestecati. Serviti cu parmezan proaspat tocat.
Paste cu sos de rosii si parmezan
Pofta buna!
Bune pastele astea, cam ingrasa, dar bune