Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si parmezan

Printeaza

Paste cu sos de rosii si parmezan din: paste, ulei de masline, rosii, patrunjel, piper rosu, sare, piper, busuioc, parmezan.

Paste_cu_sos_de_rosii_si_parmezan_03

Paste cu sos de rosii si parmezan

 

Ingrediente:

  • 1 pachet paste
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 10 rosii, cuburi
  • 1 lingurita patrunjel proaspat
  • 1 varf de cutit de piper rosu pisat
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 ceasca busuioc proaspat, tocat
  • 1/2 cana parmezan

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Intr-o cratita gatiti usturoiul in ulei de masline 1-2 minute.

Adaugati rosiile, patrunjel proaspat, piper rosu, sare si piper dupa gust. Gatiti 2-3 minute si opriti focul.

Paste cu sos de rosii si parmezan

Puneti pastele intr-un castron mare si adaugati sosul de rosii. Adaugati busuioc proaspat si amestecati. Serviti cu parmezan proaspat tocat.

Paste cu sos de rosii si parmezan

Paste cu sos de rosii si parmezan

Paste cu sos de rosii si parmezan

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bune pastele astea, cam ingrasa, dar bune

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.