Paste mediteraneene din: paste, ulei de masline, sare, piper, dovlecei, ceapa, ardei, rosii cherry, oregano, patrunjel, parmezan si margarina. Ingrediente: 500 g paste fettucinne 50 ml ulei de masline sare piper 2 dovlecei 2 cepe 2 ardei 6 rosii cherry o vanata mica 2-3 frunzulite oregano verde o legatura patrunjel verde 100 g parmezan 50 g […]
Paste cu dovlecei, ciuperci si parmezan
Paste cu dovlecei, ciuperci si parmezan din: paste, ciuperci, dovlecel, ulei de masline, parmezan, frunze de busuioc, sare, piper. Ingrediente: 500 g papardelle 500 g ciuperci proaspete 1 dovlecel 50 ml ulei de masline 50 g parmezan 2-3 frunze de busuioc sare piper Mod de preparare: Fierbeţi pasteleîn 3 litri apă cu 1 linguriţă […]
Paste cu dovlecei si salvie
Paste cu dovlecei si salvie din: faina, galbenusuri, frunze de salvie, mazare, dovlecel, ceapa rosie, parmezan, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 400 g faina 4 galbenusuri 4 frunze de salvie 200 g mazare un dovlecel o ceapa rosie 75 g parmezan sare piper ulei de masline Mod de preparare: Gălbenuşurile se bat cu […]
Reteta zilei: Paste cu sos carbonara
Paste cu sos carbonara din: penne, bacon, ceapa, usturoi, sare, zahar, smantana, parmezan, oua, coaja de lamaie, piper. Ingrediente: 220 g penne 5-6 felii bacon, maruntit 1 ceapa feliata 1 cățel de usturoi tocat ¼ linguriță de sare ½ linguriță de zahăr Ingrediente sos carbonara: ¼ cană smantana ½ ceasca parmezan, proaspat ras 2 oua […]