Reteta zilei: Paste cu fasole si chili

Printeaza

Paste cu fasole si chili din: ulei de masline, ceapa, usturoi, faina, chili, rosii, sos de rosii, fasole, porumb, supa de legume, past, cheddar.

 

Ingrediente: 

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de făină
  • 2 linguri praf de chili
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 1 cutie sos de rosii
  • 1 cutie fasole
  • 1 cutie fasole neagra
  • 1 cutie fasole rosie
  • 1 cană boabe de porumb
  • 2 cesti de supa de legume
  • 2 cani paste
  • 1 cană branza cheddar rasa

 

Mod de preparare:

Gatiti ceapa si usturoiul tocate cu ulei de măsline la foc mediu timp de 2-3 minute.

Paste_cu_fasole_si_chili
Adaugati faina si praf de chili si gatiti inca 2 minute.

Paste_cu_fasole_si_chili_02
Adaugati rosiile cubulete, sosul de rosii, fasolea, porumbul și supa de legume.

Paste_cu_fasole_si_chili_03

Se amestecă pentru a se combina.

Paste_cu_fasole_si_chili_04
Incorporati pastele.

Paste_cu_fasole_si_chili_05

Acoperiti cu un capac si aduceti la fierbere, amestecand constant.

Cand da in clocot, dati focul la mic si fierbeti timp de 15 minute, amestecand frecvent.

Paste_cu_fasole_si_chili_06
Incorporati cheddar

Paste_cu_fasole_si_chili_07

Se amestecă până când se topește.

Paste_cu_fasole_si_chili_08

Serviti pastele calde.

Paste_cu_fasole_si_chili_09

Paste cu fasole si chili

Paste_cu_fasole_si_chili_09

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Reteta zilei: Paste cu legume, carnati si sos de usturoi

Paste cu legume, carnati si sos de usturoi din: paste, carnati, ulei de masline, ardei gras, broccoli, unt, faina, lapte, sare, piper.   Ingrediente: 2 cesti paste 2 carnati, fara piele 1-2 linguri ulei de masline 1 ardei gras rosu, cuburi 2 cesti broccoli 8 catei de usturoi, necuratati 2 linguri unt 2 linguri faina […]

 

Paste cu legume si carnati

Paste cu legume si carnati din: vanata, ardei, rosii, carnat, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1/2 vânată un ardei gras 2 rosii un cârnat o pungă paste 2 linguri ulei o ceapă sare piper   Mod de preparare: Vânata se taie fetii care se presară cu sare şi se lasă aşa. In ulei se pune […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.