Reteta zilei: Paste cu legume si sos de branza

Printeaza

Paste cu legume si sos de branza din: ulei de masline, dovlecel, sparanghel, fasole verde, salata creata, usturoi, unt, faina, lapte, cimbru, piper rosu, parmezan, paste, sare, piper.

 

 

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 dovlecel , taiat bucati
  • ½ buchet sparanghel , taiat bucati
  • 1 cana de fasole verde , rupa bucati
  • 3-4 cesti salata creata, tocata
  • 3 catei de usturoi , tocat
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 2 cani de lapte
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/3 ceasca parmezan ras
  • 1 varf de cutit de piper roșu
  • 1 pachet paste, fierte al dente
  • Sare si piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie mare la foc mediu. Adaugati dovlecel , sparanghel si fasole verde .

Asezonati cu piper rosu, sare si piper , cimbru si usturoi. Sotati aproximativ 5 minute. adauga salata creata impreuna cu sare.

Adaugati pastele fierte si amestecati pana se combina.

Intre timp, se topeste untul intr-o cratita mica . Adaugati faina si se amesteca bine.

adauga lapte și se amesteca pana devine gros si cremos , aproximativ 5 minute.

opreste focul, se adauga parmezan, apoi se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Adaugati sosul peste paste si amestecati pana se combina bine.

Serviti imediat.

 

Paste cu legume si sos de branza

Paste cu legume si sos de branza

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.