Reteta zilei: Paste montignac
PrinteazaO reteta de paste mantignac din: paste montignac, ciuperci, rosii, fasole rosie, ceapa rosie, usturoi, sare, piper, busuioc, rozmarin, pasta de ardei iute, ulei de masline si bulion.
Un preparat simplu care poate fi mancat atat in faza I, cat si in faza a II-a a Dietei Montignac.
- 1 punga paste montignac
- 1 cutie ciuperci
- 1 cutie rosii taiate
- 1 cutie fasole rosie
- 1 ardei rosu
- 1 ceapa rosie
- 1 capatana usturoi
- sare
- piper
- busuioc
- rozmarin
- pasta de ardei iute
- ulei masline
- bulion
Mod de preparare:
Se toaca ceapa marunt, la fel ardeiul si usturoiul.
Se spala ciupercile si fasolea.
Intr-o tigaie tip wok se pune un strop de ulei la incins.
Se adauga ceapa, usturoiul si ardeiul tocate si se lasa maxim 1 minut sa se inmoaie.
Se adauga ciupercile si putina apa si se mai lasa 2 minute.
Se adauga rosiile si se lasa la fiert.
Cand da in clocot se adauga 2 linguri de bulion dizolvat in apa.
Se pun dupa gust sare, piper, busuioc si rozmarin.
Pasta de ardei iute se pune foarte putina, un varf de cutit.
Se lasa apoi sosul sa fiarba aproximativ jumatate de ora.
Se adauga apoi fasolea rosie si se mai lasa la fiert cel putin jumatate de ora.
Intre timp se fierbe apa intr-o oala potrivita.
Cand apa clocoteste se adauga pastele si se fierb dupa instructiuni circa 7-9 minute.
Cand sosul este gata se amesteca cu pastele si se servesc fierbinti.
Paste montignac
Pofta buna!
Incoming search terms:
- paste montignac
Bine ca am gasit reteta asta
Sunt bune pastele astea?