Anghinare – Miracolul Mediteranean: Istorie, Cultivare și Proprietăți Benefice. Anghinarea este o plantă versatilă cu o istorie bogată și o serie de beneficii pentru sănătate. Cultivarea ei poate necesita un pic de efort, dar gustul și beneficiile pe care le oferă fac tot efortul să merite. Origini și istorie Anghinarea, cunoscută științific sub numele de […]
Reteta zilei: Paste cu pesto de broccoli
PrinteazaPaste cu pesto de broccoli din: broccoli, paste, ulei de masline, ceapa, usturoi, parmezan, smantana, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 cesti de broccoli
- 1 pachet paste
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 cana de ceapa, cuburi
- 2 catei de usturoi, tocat
- 2/3 cana parmezan, ras
- smantana
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Puneti pa intr-o oala mare. Rupeti broccoli si opariti in apa clocotita cateva minute. Scoateti si transferati pe o farfurie.
In aceeasi apa fierbeti pastele aproximativ 7-10 minute.
Intre timp, gatiti ceapa si usturoiul in ulei de masline la foc mediu timp de aproximativ 5 minute.
Adaugati broccoli si amestecul de ceapa in blender. Adaugati smantana, sare si piper si procesati pana la omogenizare.
Scurgeti pastele si se amesteca cu pesto de broccoli. Presarati parmezan si serviti pastele calde.
Paste cu pesto de broccoli
Pofta buna!
Crema de Brânză Delicată din: branza de vaci, smantana, ulei de masline extravirgin, usturoi, sare, piper, marar. Ingrediente: 500g brânză proaspătă de vaci 100ml smântână pentru frișcă 2 lingurițe de ulei de măsline extra-virgin 2 căței de usturoi, zdrobiți Sare și piper după gust 1 linguriță de mărar tocat Mod de preparare: Într-un […]
Incoming search terms:
- storer78
Azi fac paste, nu cu pesto, dar incerc ceva pe acolo 🙂