Paste cu pui si sos de branza din: pui, crema de branza, sos de branza, supa de pui, boia de ardei, praf de usturoi, piper, sare, sos de branza albastra, paste, ceapa verde, fulgi de ardei.
Ingrediente:
2 cesti piept de pui gatit, tocat
240 gr crema de branza
1/3 sos
1/2 cana supa de pui
1 lingurita boia de ardei
1 lingurita praf de usturoi
1/2 lingurita piper negru
1/2 lingurita de sare
3/4 ceasca sos branza albastra
350 paste
Ingrediente topping:
ceapa verde tocata
fulgi de ardei rosu
Mod de preparare:
Pregatiti sosul de brânza, amestecati impreuna sos cu crema de brânză și supa de pui calda.
Adăugați boia de ardei, praf de usturoi, piper negru și sare.
Gatiti timp de 5 minute la foc mediu.
Adăugați sos de brânză albastra.
Adaugati carnea de pui tocata.
Lăsați sosul să gătească pentru încă 10 minute la foc mic.
Între timp fierbeti pastele al dente.
Peste pastele scurse turnati sosul de branza si garnisiti cu ceapa verde si fulgi de ardei rosu.
Paste cu branza de capra si busuioc din: paste (linguini), branza de capra, ulei de masline, usturoi, unt, busuioc, rosii, masline, sare, piper. Ingrediente: 6 linguri ulei de măsline 4 bucăţi mici, rotunde, de brânză de capră (de circa 20 g. fiecare) 500 g linguini 2 căţei de usturoi 20 g unt 1 legătură busuioc […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Arata foarte bine, vreau si eu 😉
Foarte bune pastele cu pui