Snițele de Pui Crocante cu Susan din: piept de pui, faina, oua, pesmet, seminte de susan, ulei, sare, piper. Transformați un simplu piept de pui într-o experiență culinară de neuitat cu această rețetă de snițele. O crustă aurie și aromată înconjoară delicatețea puiului, oferind un contrast textural și gustativ irezistibil. Acest fel de mâncare reprezintă […]
Reteta zilei: Paste cu snitele de pui si sos de rosii
PrinteazaPaste cu snitele de pui si sos de rosii din: pui, faina, pesmet, oua sare, piper, ulei de masline, paste sos de rosii, apa, busuioc, mozzarella, parmezan.
Ingrediente:
- 4 piepti de pui
- 2 cani de faina
- 300gr pesmet
- 3 oua
- sare și piper
- ulei de măsline
- 200gr paste
- 1 borcan sos de rosii
- apă
- busuioc proaspăt
- mozzarella
- parmezan
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C.
Intr-un bol amstecati faina cu sare si piper, in alt bol bateti oualle, iar in intr-un al treilea bol adaugati psmetul.
Intr-o tigaie rumeniti cate 1 minut fiecare piept de pui, apoi dati prin faina, ou si pesmet.
Se rumenesc apoi bucatiile de pui in ulei incins 4-5 minute pe fiecare parte.
Pastrati snitele calde in cuptor.
Intr-o cratita aduceti la fiebere apa cu sare si fierbeti pastele conform instructiunilor.
Se toarnă sosul de paste pe partea de sus a bucatilor de pui.
Se presara mozzarella.Dati la cuptor timp de 15 minute.
Serviti snitelele de pui cu paste, presarat cu parmezan.
Paste cu snitele de pui si sos de rosii
Pofta buna!
Snitel Bavarez Autentic din: carne, sare, piper, mustar, oua, faina, pesmet, ulei. Snitelul bavarez, cunoscut și sub numele de “Bayrisches Schnitzel” sau “Schnitzel Wiener Art”, este o variantă germană a celebrului snitel vienez. În Bavaria, această rețetă are o particularitate unică: snitelul este adesea acoperit cu muștar și pesmet înainte de a fi prăjit, oferindu-i […]
Nu se combina pastele cu carne