Reteta zilei: Paste cu snitele de pui si sos de rosii

Printeaza

Paste cu snitele de pui si sos de rosii din: pui, faina, pesmet, oua sare, piper, ulei de masline, paste sos de rosii, apa, busuioc, mozzarella, parmezan.

 

Ingrediente: 

  • 4 piepti de pui
  • 2 cani de faina
  • 300gr pesmet
  • 3 oua
  • sare și piper
  • ulei de măsline
  • 200gr paste
  • 1 borcan sos de rosii
  • apă
  • busuioc proaspăt
  • mozzarella
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Intr-un bol amstecati faina cu sare si piper, in alt bol bateti oualle, iar in intr-un al treilea bol adaugati psmetul.

Paste_cu_snitele_de_pui_si_sos_de_rosii
Intr-o tigaie rumeniti cate 1 minut fiecare piept de pui, apoi dati prin faina, ou si pesmet.

Se rumenesc apoi bucatiile de pui in ulei incins 4-5 minute pe fiecare parte.

Paste_cu_snitele_de_pui_si_sos_de_rosii_02

Pastrati snitele calde in cuptor.

Intr-o cratita aduceti la fiebere apa cu sare si fierbeti pastele conform instructiunilor.

Paste_cu_snitele_de_pui_si_sos_de_rosii_03
Se toarnă sosul de paste pe partea de sus a bucatilor de pui.

Se presara mozzarella.Dati la cuptor timp de 15 minute.

Serviti snitelele de pui cu paste, presarat cu parmezan.

Paste_cu_snitele_de_pui_si_sos_de_rosii_04

Paste cu snitele de pui si sos de rosii

Paste_cu_snitele_de_pui_si_sos_de_rosii_04

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Snițele de Pui Crocante cu Susan

Snițele de Pui Crocante cu Susan din: piept de pui, faina, oua, pesmet, seminte de susan, ulei, sare, piper.  Transformați un simplu piept de pui într-o experiență culinară de neuitat cu această rețetă de snițele. O crustă aurie și aromată înconjoară delicatețea puiului, oferind un contrast textural și gustativ irezistibil. Acest fel de mâncare reprezintă […]

Snitel Bavarez Autentic

Snitel Bavarez Autentic din: carne, sare, piper, mustar, oua, faina, pesmet, ulei. Snitelul bavarez, cunoscut și sub numele de “Bayrisches Schnitzel” sau “Schnitzel Wiener Art”, este o variantă germană a celebrului snitel vienez. În Bavaria, această rețetă are o particularitate unică: snitelul este adesea acoperit cu muștar și pesmet înainte de a fi prăjit, oferindu-i […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu se combina pastele cu carne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.