Paste cu sos de branza din: paste, sunca, smantana, crema de branza, unt, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 4 felii sunca 150 ml smântână de gătit 200 g cremă de brânză cu verdeată 25 g unt sare si piper Mod de preparare: Se pune apă la fiert şi apoi se pun pastele. Se […]
Paste gratinate cu branza din: paste, sunca, branza, smantana, cascaval, sare, piper. Ingrediente: o pungâ paste 250 g şuncă un tub mic de brânză topită 150 ml smântână de gătit 4-5 linguri cascaval sare piper Mod de preparare: Se pun pastele la fiert conform instrucţiunilor de pe pachet. Şunca se taie cuburi sau fâşii şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.