Paste carbonara cu busuioc din: paste, bacon, oua, parmezan, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 500 g paste 250 g bacon afumat 6 ouă 50 g parmezan sare piper 2-3 frunze busuioc Mod de preparare: Se pun pastele la fiert în apă cu sare, respectând timpul de fierbere înscris pe pachet. Intre timp, se bat ouăle […]
Paste carbonara cu parmezan din: spaghete, bacon, oua, ulei, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 400 g spaghete 150 g bacon 5 ouă o lingură ulei o lingură parmezan sare piper Mod de preparare: Pastele se pun la fiert în apă cu sare. Intre timp, baconul se taie cuburi mici care se rumenesc în ulei, iar […]
Paste cu carne de pui si sos carbonara din: paste farfalle, sare, file de piept de pui, usturoi, ardei gras, ulei de masline, sos carbonara, frunze de busuioc, ardei iute. Ingrediente: 200 g paste farfalle sare 200 g file de piept de pui 1 catel de usturoi 1 ardei gras galben 2 linguri ulei de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Fac si eu azi, arata prea bine 🙂