Paste cu sos de vinete cu busuioc din: paste, vinete, bulion, ceapa, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 300 g paste 2 vinete 2 linguri bulion o ceapă 2-3 frunzuliţe busuioc 3 linguri ulei sare piper 50 g brânză tofu Mod de preparare: Vinetele se taie cuburi fără a le curăţa de coajă, se pun […]
Paste cu sos de carne de vita din: paste, carne de vita, ceapa, oregano, cimbru, suc de rosii, parmezan, vin, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 500 g paste (rigatoni, spaghete, penne) Pentru sos: 500 g carne de vită tocată 1 morcov 2 cepe 1/2 linguriţă oregano 1/2 linguriţă cimbru 2 linguri parmezan 1/2 cană de vin […]
Paste cu sos de spanac si ciuperci din: paste, spanac, ciuperci, ceapa, usturoi, margarina, ulei, zeama de lamaie, otet, sare. Ingrediente: 500 g paste 300 g spanac 200 g ciuperci 1 ceapă 1 căpăţână de usturoi 100 g margarină 1 lingură de ulei zeamă de lămâie oţet sare Mod de preparare: Ceapa se curăţă, […]
Nu prea am auzit de sos de dovleac, in rest sunt mare amatoare de paste, si astea mi se par extraordinare, nu stiu sosul ce gust are
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Nu prea-mi plac pastele astea!
Nu prea am auzit de sos de dovleac, in rest sunt mare amatoare de paste, si astea mi se par extraordinare, nu stiu sosul ce gust are