Reteta zilei: Paste cu sos de rosii, busuioc si mozzarella

Printeaza

Paste cu sos de rosii, busuioc si mozzarella din: paste, rosii cherry, ceapa verde, usturoi, busuioc, ulei de masline, mozzarella, parmezan, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 250gr paste
  • 350gr rosii cherry, taiate in jumatate
  • 4 fire ceapa verde, feliata
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • un pumn de frunze proaspete de busuioc
  • 3-5 linguri ulei de masline
  • 120gr mozzarella proaspata, bucati
  • ⅓ ceasca parmezan ras
  • sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Gatiti pastele in apa clocotita al dente.

Intr-un procesor de alimente, procesati impreuna rosii, ceapa verde, frunze de busuioc, usturoi, ulei de masline pana la omogenizare.

Paste_cu_sos_de_rosii_busuioc_si_mozzarella_04

Transferati intr-un bol mare si se adauga parmezan si ulei de masline, sare si piper dupa gust.

Amestecati bine. Adaugati mozzarella.

Paste_cu_sos_de_rosii_busuioc_si_mozzarella_06

Scurgeti pastele si se amesteca cu sosul. Serviti imediat.

Paste_cu_sos_de_rosii_busuioc_si_mozzarella_09

Paste cu sos de rosii, busuioc si mozzarella

Paste_cu_sos_de_rosii_busuioc_si_mozzarella_10

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Sos de Roșii cu Oregano pentru Paste: Rețeta Clasică pentru un Gust Autentic Italian

Sos de Roșii cu Oregano pentru Paste: Rețeta Clasică pentru un Gust Autentic Italian din: rosii in bulion, ulei de masline, ceapa, usturoi, oregano, sare, piper, zahar. Sosul de roșii cu oregano este unul dintre cele mai iubite și versatile sosuri pentru paste, având rădăcini adânci în bucătăria italiană. Această rețetă vă va ghida spre […]

Paste cu Sos de Roșii și Busuioc – Deliciu Italian

Paste cu Sos de Roșii și Busuioc – Deliciu Italian din: paste, rosii, ulei de masline, usturoi, busuioc, sare, piper, parmezan. Pastele cu sos de roșii și busuioc sunt un preparat simplu și clasic în bucătăria italiană. Iată cum să-l pregătești: Ingrediente: 300 grame de paste (penne, spaghetti, sau preferatele tale) 400 grame de roșii […]

Paste cu Creveti și Sos Roșu: Deliciul Mediterraneean

Paste cu Creveti și Sos Roșu: Deliciul Mediterraneean din: paste, creveti, ulei de masline, usturoi, rosii, fulgi de ardei rosu, sare, piper, busuioc, parmezan. Descoperiți o rețetă de paste cu creveți și sos roșu care vă va purta direct în inima bucătăriei mediteraneene. Aromele suculente și gustul divin vă vor cuceri. Ingrediente: 250g de paste […]

 

 

Savurati!

 

 

 

1 comentariu

  1. Fuaaa, ce bine arata pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.