Paste cu sos de rosii si busuioc din: paste, rosii, ceapa, usturoi, zahar, sare, busuioc, ulei. Ingrediente: 300 g paste fară ouă 400 g conservă de roşii mărunţite sau întregi 1 ceapă 4-5 căţei de usturoi sare zahăr busuioc puţin ulei Mod de preparare: Ceapa mărunţită se căleşte în ulei, se adaugă usturoiul pisat, […]
Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si oregano
PrinteazaPaste cu sos de rosii si oregano din: fenel, pene, ulei de masline, ceapa, passata, zahar, oregano, branza albastra, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 bulb fenel
- 225gr pene
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 1 cutie passata
- 1 praf de zahar
- 1 lingurita oregano
- 115gr branza albastra
- sare si piper
Mod de preparare:
Feliati fenelul.
Fierbeti pastele al dente in apa sarata.
Intre timp, incalziti uleiul, gatiti ceapa impreuna cu fenelul pentru 2-3 minute, amestecand din cand in cand.
Incorporati passata, zahar si oregano. Acoperiti si gatiti 10-12 minute.
Asezonati cu sare si piper, dupa gust.
Scurgeti pastele si adaugati peste sosul, amestecati si omogenizati.
Serviti cu branza albastra.
Paste cu sos de rosii si oregano
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste cu pui si sos de rosii din: paste papardelle, pulpe de pui, ceapa, usturoi, morcov, dovlecei, supa de pui, sos de rosii, ulei, busuioc, oregano, zahar, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 500g de paste Pappardelle 500g de pulpe de pui 1 ceapă mică 2 căţei de usturoi 1 morcov 2 dovlecei verzi mici 100 ml […]
Paste cu ghebe si sos de rosii
Paste cu ghebe si sos de rosii din: rosii, ceapa, usturoi, sos de legume, ulei, ghebe, penne, sare, piper, ierburi. Ingrediente: 2 cutii roşii decojite, întregi 1 ceapă 2 căţei de usturoi 2 linguri sos de legume 2 linguri ulei 1/2 cană cu ghebe în sare 300 g penne (fără ou) sare piper 2 linguriţe […]
Pofta buna!