Risotto cu Dorada – un preparat rafinat, perfect pentru o cină elegantă sau o masă deosebită. Combinația dintre textura cremoasă a risotto-ului și delicatețea fileului de dorada creează o explozie de arome, îmbogățite de accente de lămâie și ierburi aromatice. Acest fel de mâncare este inspirat din bucătăria italiană, fiind un exemplu excelent de simplitate […]
Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si parmezan
PrinteazaPaste cu sos de rosii si parmezan din: paste, ulei de masline, rosii, patrunjel, piper rosu, sare, piper, busuioc, parmezan.
Ingrediente:
- 1 pachet paste
- 1/4 ceasca ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- 10 rosii, cuburi
- 1 lingurita patrunjel proaspat
- 1 varf de cutit de piper rosu pisat
- sare si piper dupa gust
- 1/2 ceasca busuioc proaspat, tocat
- 1/2 cana parmezan
Mod de preparare:
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Intr-o cratita gatiti usturoiul in ulei de masline 1-2 minute.
Adaugati rosiile, patrunjel proaspat, piper rosu, sare si piper dupa gust. Gatiti 2-3 minute si opriti focul.
Puneti pastele intr-un castron mare si adaugati sosul de rosii. Adaugati busuioc proaspat si amestecati. Serviti cu parmezan proaspat tocat.
Paste cu sos de rosii si parmezan
Pofta buna!
Vodka Collins: Rețetă Completă, Istorie și Sfaturi pentru Servire – un cocktail clasic, răcoritor și ușor de preparat, derivat din celebrul Tom Collins, în care ginul este înlocuit cu vodka. Această adaptare îl face mai blând ca gust, păstrând prospețimea și echilibrul perfect între dulce, acrișor și efervescent. Este ideal pentru zilele călduroase de vară, […]
Bune pastele astea, cam ingrasa, dar bune