Paste cu Mazăre și Busuioc din: paste, mazare, busuioc, usturoi, ulei, parmezan, sare, piper. Descoperă cum să combini simplitatea cu eleganța într-o singură farfurie cu această rețetă de paste cu mazăre și busuioc. Această preparare îmbină textura pastelor al dente cu dulceața naturală a mazării și un sos aromatic de busuioc, creând un echilibru perfect […]
Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si verdeata
PrinteazaPaste cu sos de rosii si verdeata din: paste, ulei de masline, usturoi, rosii, patrunjel, piper rosu, sare, piper, busuioc, parmezan.
Ingrediente:
- 1 pachet paste
- 1/4 ceasca ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- 10 rosii, taiate cuburi
- 1 lingurita patrunjel proaspat
- 1 varf de cuțit de piper roșu
- sare si piper dupa gust
- 1/2 ceasca busuioc proaspat, tocat
- 1/2 cana branza parmezan ras
Mod de preparare:
Se fierb pastele al dente. Clatiti, scurgeti si pastrati deoparte. Intr-o cratita gatiti usturoiul in ulei de masline 1-2 minute.
Adaugati roșiile, patrunjelul, piper rosu, sare si piper dupa gust.
Gatiti 2-3 minute.
In castronul cu paste adaugati sosul de rosii, busuioc si amestecati usor.
Serviti cu parmezan.
Paste cu sos de rosii si verdeata
Pofta buna!
Paste Rigatoni cu Sos de Roșii și Carne Tocată
Paste Rigatoni cu Sos de Roșii și Carne Tocată din: rigatoni, carne tocata, sos de rosii, ceapa, usturoi, ulei, vin, oregano, busuioc, sare, piper, parmezan. Redescoperă plăcerea unei mese clasice italienești cu această rețetă de rigatoni, o combinație perfectă de paste al dente, sos aromat și carne suculentă. Acest fel de mâncare aduce în prim […]
Maine o sa fac si eu niste paste cu sos de rosii