Reteta zilei: Paste cu sos de smantana si pancetta

Printeaza

Paste cu sos de smantana si pancetta din: paste, smantana, spanac, pancetta, usturoi, ceapa, galbenus de ou, ulei de masline.

 

Ingrediente: 

  • 180gr paste
  • 100 ml smantana de gătit
  • 2 legaturi spanac proaspat
  • 70 de grame pancetta, cubulete
  • 3 catei usturoi, tocat
  • 1 legatra ceapa, tocata marunt
  • ½ ceasca brânză rasă
  • gălbenușuri de ou
  • ½ linguriță ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Gatiti pastele al dente. Intr-un bol combinati smantana, brânză rasă, gălbenușuri de ou și bateti cu o furculiță.

Asezonati, dupa gust.

Paste cu sos de smantana si pancetta

Se încălzește uleiul într-o tigaie și se adaugă ceapa și usturoiul.

Adăugați pancetta și prăjiți ușor timp de 4-5 minute. Opriți focul si incorporati spanac.

Scurgeți pastele, adăugați-le înapoi în vas.

Incorporati amestecul din tigaie si si amestecul de brânză și smântână.

Paste cu sos de smantana si pancetta

Serviti pastele calde.

Paste cu sos de smantana si pancetta

Paste cu sos de smantana si pancetta

Paste cu sos de smantana si pancetta

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu sparanghel si parmezan

Paste cu sparanghel si parmezan

Paste cu sparanghel si parmezan din: ceapa verde, ulei, rosii, sare, piper, sparanghel, penne, busuioc, unt, parmezan. Ingrediente: 1 legătură de ceapă verde 2 linguri de ulei de măsline 400 g roşii tăiate cuburi (la conservă) sare piper 500 g sparanghel verde 400 g penne 1/2 de legătură de busuioc 1 lingură de unt 4 linguri […]

 

Paste cu Mazăre și Busuioc

Paste cu Mazăre și Busuioc din: paste, mazare, busuioc, usturoi, ulei, parmezan, sare, piper. Descoperă cum să combini simplitatea cu eleganța într-o singură farfurie cu această rețetă de paste cu mazăre și busuioc. Această preparare îmbină textura pastelor al dente cu dulceața naturală a mazării și un sos aromatic de busuioc, creând un echilibru perfect […]

Paste Rigatoni cu Sos de Roșii și Carne Tocată

Paste Rigatoni cu Sos de Roșii și Carne Tocată din: rigatoni, carne tocata, sos de rosii, ceapa, usturoi, ulei, vin, oregano, busuioc, sare, piper, parmezan. Redescoperă plăcerea unei mese clasice italienești cu această rețetă de rigatoni, o combinație perfectă de paste al dente, sos aromat și carne suculentă. Acest fel de mâncare aduce în prim […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.