Paste cu sparanghel si parmezan din: ceapa verde, ulei, rosii, sare, piper, sparanghel, penne, busuioc, unt, parmezan. Ingrediente: 1 legătură de ceapă verde 2 linguri de ulei de măsline 400 g roşii tăiate cuburi (la conservă) sare piper 500 g sparanghel verde 400 g penne 1/2 de legătură de busuioc 1 lingură de unt 4 linguri […]
Paste cu Mazăre și Busuioc din: paste, mazare, busuioc, usturoi, ulei, parmezan, sare, piper. Descoperă cum să combini simplitatea cu eleganța într-o singură farfurie cu această rețetă de paste cu mazăre și busuioc. Această preparare îmbină textura pastelor al dente cu dulceața naturală a mazării și un sos aromatic de busuioc, creând un echilibru perfect […]
Paste Rigatoni cu Sos de Roșii și Carne Tocată din: rigatoni, carne tocata, sos de rosii, ceapa, usturoi, ulei, vin, oregano, busuioc, sare, piper, parmezan. Redescoperă plăcerea unei mese clasice italienești cu această rețetă de rigatoni, o combinație perfectă de paste al dente, sos aromat și carne suculentă. Acest fel de mâncare aduce în prim […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.