Paste cu sos de galbiori din: paste, ceapa, ulei, galbiori, cheddar, amidon, lapte, sare, piper. Ingrediente: 375 g paste 1 ceapă mică 2-3 linguri ulei 150 g ciuperci gălbiori 75 g cheddar 1 linguriţă amidon 50 ml lapte sare piper Mod de preparare: Se amesteda amidonul cu lapte. Galbiorii se curăţă foapte bine cu […]
Reteta zilei: Paste cu sos de sparanghel
PrinteazaPaste cu sos de sparanghel din: sparanghel tagliatelle, sunca, oua fierte, parmezan, sare, piper, cartofi fierti, suc de lamaie, mustar dijon, supa de legume.
Ingrediente:
- 450gr sparanghel
- 450gr tagliatelle
- 225gr sunca rumenita
- 2 oua, fierte, si taiata in jumatati
- 50gr parmezan, ras
- sare si piper
Ingrediente dressing:
- 50gr cartofi fierti
- 5 linguri ulei de masline
- 1 lingura suc de lamaie
- 2 linguri mustar dijon
- 120ml supa de legume
Mod de preparare:
Curatati capetele sparanghelului. Se taie în jumătate și fierbeti în apă clocotită cu sare timp de 12 minute.
Scurgeti, apoi clatiti cu apa rece.
Se toaca sparanghelul, se pune într-un blender impreuna cu ingredientele pentru sos si procesati pana se omogenizeaza.
Gatiti pastele al dente. Clatiti cu apa rece si scurgeti bine.
Pentru a servi, se amesteca pastele cu sosul de sparanghel.
Garnisiti cu sunca, ouă fierte si serviti imediat cu parmezan.
Paste cu sos de sparanghel
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste cu sos de ciuperci si masline
Paste cu sos de ciuperci si masline din: penne, ciuperci porcini, ciuperci champignon, masline verzi, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare si piper alb. Ingrediente: 300 g penne 150 g ciuperci porcini 200 g ciuperci Champignon 100 g masline verzi 1 catel de usturoi 30 ml ulei de masline extravirgin sare piper alb Mod […]
Paste cu carne tocata de curcan si sos
Paste cu carne tocata de curcan si sos din: carne tocata de curcan, paste, sos pesto, rosii, spanac, usturoi, parmezan, ulei de masline. Ingrediente: ½ kg carne tocata de curcan 1 pachet paste 1 cana sos pesto 1 cutie rosii, maruntite 250 g spanac 2 catei de usturoi, tocat 1 1/2 cupe parmezan, ras ulei de […]
Pofta buna!