Salată de Paste cu Brânză Feta și Arome Mediteraneene din: paste, branza feta, rosii cherry, masline, busuioc, ulei de masline, ardei iute, sare, piper. Salata de Paste cu Brânză Feta este o opțiune excelentă pentru o masă rapidă și delicioasă. Combinația de paste, brânză Feta, roșii cherry și arome mediteraneene proaspete va aduce un strop […]
Reteta zilei: Paste cu sote de ceapa si parmezan
PrinteazaPaste cu sote de ceapa si parmezan din: ceapa, ulei de masline, unt, sare, piper, cimbru, apa, supa de pui, spaghete, parmezan, rucola.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- 3 cepe, feliate
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 lingura unt nesărat
- sare și piper negru
- 3 lingurite cimbru proaspăt
- 2 cesti de apa
- 2 1/2 cani supa de pui
- 300gr spaghete
- parmezan
- rucola
Mod de preparare:
Incalziti o cratita la foc mediu. Adaugati uleiul de masline si untul și se amestecă până când untul este topit.
Adauga ceapa, se amestecă si se gateste ceapa aproximativ 4 minute.
Adaugati sare, piper si cimbru și se amestecă. Mai gatiti ceapa inca 4 minute.
Amestecati si dati focul la mic, mai gatiti 4-6 minute.
Se adaugă apă și supa de pui. Adauga pastele.
Puneti capacul si gatiti 5 minute, ridicati capacul si mai gatiti la foc mic timp de 5 minute.
Amestecati si mai gatiti inca 5 minute, acoperit.
Serviti pastele calde cu parmezan si rucola.
Paste cu sote de ceapa si parmezan
Pofta buna!
Paste cu Rucola și Roșii Cherry: Cină Rapidă
Paste cu Rucola și Roșii Cherry: Cină Rapidă din: paste, rosii cherry, rucola, usturoi, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Savurați simplitatea și gustul cu această rețetă de paste cu rucola, un fel de mâncare ușor și rapid, perfect pentru o cină de vară sau pentru zilele aglomerate. Combinația de paste al dente, rucola picantă, […]
Pofta buna!