Reteta zilei: Paste cu spanac si anghinare

Printeaza

Paste cu spanac si anghinare din: ulei de masline, usturoi, anghinare, ardei gras, sare, piper, spanac, paste, parmezan.

 

 

Ingrediente: 

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 cana anghinare
  • 1 cana ardei gras
  • sare si piper, dupa gust
  • 1 cana spanac
  • 300gr paste
  • parmezan, dupa gust

Mod de preparare:

Gatiti pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.

Păstrați deoparte.

Se incinge uleiul si gatiti usturoiul timp de câteva secunde.

Adăugați ardei gras, anghinare, sare și piper.

Gatiti pentru aproximativ 5 minute.

Apoi se adaugă spanacul.

Dupa 2 minute se adauga pastele fierte și parmezan.

Amestecati si serviti.

 

Paste cu spanac si anghinare

Paste cu spanac si anghinare

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Paste cu sos de spanac si ciuperci

Paste cu sos de spanac si ciuperci din: paste, spanac, ciuperci, ceapa, usturoi, margarina, ulei, zeama de lamaie, otet, sare. Ingrediente: 500 g paste 300 g spanac 200 g ciuperci 1 ceapă 1 căpăţână de usturoi 100 g margarină 1 lingură de ulei zeamă de lămâie oţet sare   Mod de preparare: Ceapa se curăţă, […]

Paste cu spanac si dovlecel

Paste cu spanac si dovlecel din: dovlecel, spanac, rosii, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: un dovlecel 350 g spanac 10 roşii cherry 200 g paste 3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare. Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în ulei. Se adaugă […]

Paste cu spanac si branza nobila

Paste cu spanac si branza nobila din: paste, branza, spanac, ardei, ceapa, sare, patrunjel. Ingrediente: 200 g paste 50 g brânză albastră 1 mână de baby spanac 1 ardei gras 1 ardei capia mic 1/2 ceapă roşie sare pătrunjel   Mod de preparare: Fierbe pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Scurge-le, trece-le prin jet de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Imi plac pastele cu spanac

  2. Calin Andronescu

    Foarte bune pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.