Reteta zilei: Paste cu spanac si mozzarella
PrinteazaPaste cu spanac si mozzarella din: paste, sos de rosii, sos pesto, smantana, frunze de spanac, anghinare si mozzarella.
Ingrediente:
- 450 grame paste
- 1 borcan sos de rosii
- 1/4 ceasca sos pesto
- 3/4 ceasca smantana
- 240 grame frunze de spanac
- 340 grame anghinare
- 113 grame mozzarella maruntita
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180 grade C. Pulverizati ulei de masline pe un vas de copt termorezistent. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastrati din apa de la paste 1/4 ceasca si lasati-o deoparte. Scurgeti pastele.
Incalziti sosul de rosii. Intr-un castron mic, se amesteca sosul pesto și smantana impreuna. Adauga pastele scurse intr-un castron mare, apoi se adauga spanacul, anghinarele, sosul de rosii fierbinte și aproximativ un 1/4 ceasca de apa de la paste. Apoi amestecati.
Se adauga aproximativ jumatate din amestecul de paste și spanac in vasul de copt. Apoi se raspandeste amestec de smantana cu sos pesto.
Adaugati restul pastelor si raspanditi din nou sos. Presarati deasupra mozzarella. Coaceti timp de aproximativ 30 minute. Scoateti din cuptor, lasati sa se odihneasca 5-10 minute apoi serviti.
Paste cu spanac si mozzarella
Pofta buna!
Incoming search terms:
- paste cu anghinare
cat poate sa fie de delicios 🙂
Bune pastele astea
Bune pastele astea
Nu-mi place spanacul
Nebunie reteta de paste cu spanac
Vreau si eu din pastele astea 🙂 Lasa ca sunt bune cu spanac 🙂