Reteta zilei: Paste umplute cu pui picant si spanac
PrinteazaPaste umplute cu pui picant si spanac din: ulei de masline, piept de pui, paste, spanac, sos, branza, sare, piper, frunze de coriandru.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 2 bucati piept de pui
- 2 linguri condimente picante
- 20 de paste sub forma de cochilii, fierte și scurse
- 1 cutie spanac
- 3 ardei, in sos de adobo, tocati
- 1 cutie sos enchilada
- 2 cesti branza marunțita
- Sare si piper
- Frunze de coriandru, pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180C. Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Asezonati pieptul de pui pe ambele parti cu condimente si gatiti in tigaie timp de 6 minute pe fiecare parte. Taiati apoi bucati potrivite.
Intr-un castron mare, se combina carnea de pui, spanacul si ardeiul tocat. Asezonati cu un varf de cuțit de sare și piper. Amestecati bine. Turnați aproximativ 1/3 ceasca de sos enchilada in partea de jos a vasului de copt.
Umpleti cu atentie fiecare cochilie, apoi adaugati in vas. Se toarna restul de sos peste scoici. Se presara branza peste partea de sus a vasului si se coace timp de 30 minute. Se decoreaza cu coriandru și se servesc calde.
Paste umplute cu pui picant si spanac
Pofta buna!
Ce bineeeee ti-au iesit pastele astea 🙂
Mmmm, mi-ai facut pofta
Arata bine rau pastele umplute