Salată de Paste Rigatoni cu Legume și Dressing Aromatic din: rigatoni, rosii, castravete, ardei, masline, parmezan, otet, usturoi, sare, piper. Transformă simpla salată de paste într-o sărbătoare a gustului și culorii cu această rețetă de salată. Combinând textura satisfăcătoare a pastelor rigatoni cu prospețimea legumelor de vară și un dressing aromatic de ulei de măsline […]
Reteta zilei: Paste umplute cu spanac si ricotta
PrinteazaPaste umplute cu spanac si ricotta din: paste, passata, spanac, pesmet, lapte, ulei de masline, ricotta, nucsoara, pasta de masline, parmezan, nuci de pin, sare, piper.
Ingrediente:
- 350gr paste in forma de scoici
- 450ml passata
- 275gr spanac
- 50gr pesmet
- 120ml lapte
- 4 linguri ulei de masline
- 250gr branza ricotta
- 1 praf nucsoara
- 1/2 lingurita pasta de masline
- 25gr parmezan, ras
- 25gr nuci de pin
- sare si piper
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C. Fierbeti pastele al dente. Scurgeti, clatiti cu apa rece si pastrati deoparte.
Scurgeti spanacul prin strecuratoare.
La blender adaugati pesmetul, laptele, 3 linguri ulei, spanacul si ricotta, asezonati cu sare, piper si nucsoara si procesati pana la omogenizare.
Amestecati impreuna passata, usturoiul, uleiul si pasta de masline. Transferati intr-un vas termorezistent.
Umpleti pastele cu mixul de spanac si ricotta si asezati in tava peste sosul de rosii.
Dati la cuptor 15 minute. Presarati parmezanul si nucile de pin si mai dati la cuptor cateva minute.
Paste umplute cu spanac si ricotta
Pofta buna!
Paste cu Mazăre și Busuioc din: paste, mazare, busuioc, usturoi, ulei, parmezan, sare, piper. Descoperă cum să combini simplitatea cu eleganța într-o singură farfurie cu această rețetă de paste cu mazăre și busuioc. Această preparare îmbină textura pastelor al dente cu dulceața naturală a mazării și un sos aromatic de busuioc, creând un echilibru perfect […]