Reteta zilei: Paste umplute

Printeaza

Paste umplute din: vita, paste, ceapa, usturoi, rosii, sos de rosii, busuioc, mozzarella, parmezan, ulei, sare si piper.

Ingrediente: Paste umplute

  • 1/2 kg carne tocata vita
  • 20 paste de umplut
  • 1 ceapa tocata
  • 3 căței de usturoi tocat
  • 2 roșii
  • 2 linguri sos de roșii
  • 1/3 linguriță de busuioc uscat
  • 1 cană de brânză mozzarella, rasă
  • 1/3 cană de parmezan, ras
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere.

Adăugați pastele și gătiți timp de 8 minute, scurgeți-le.

Paste umplute
Curățați roșiile, dupa ce le-ati crestat si le-ati oparit. Maruntiti.

Paste umplute
Preîncălziți cuptorul la 175C.

Într-o tigaie mare încălziți 2 linguri de ulei de măsline. Sotati ceapa pentru aproximativ 3 minute.

Adăugați carnea de vită și gătiți-o cu ceapă la foc mediu până când carnea nu mai este roz, aproximativ 10-15 minute.

Se amestecă roșiile și pasta de roșii, busuiocul, sarea și piperul. Gatiti inca 5 minute. Adăugați usturoi și opriți focul.

Paste umplute
Umpleți pastele cu amestecul de carne, folosind o linguriță și aranjați-le într-un vas de copt uns înainte.

Paste umplute
Presarti mozarella.

Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.

Scoateți folia, presărați parmezan și coaceți încă 10 minute.

Se lasă să se odihnească 3 minute și se servește.

Paste umplute

Paste umplute

Paste umplute

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.