Reteta zilei: Paste cu vita si sos de smantana

Printeaza

Paste cu vita si sos de smantana din: unt, ciuperci, ceapa, usturoi, vita, sare, piper, boia, supa de vita, smantana lichida, paste, smantana, parmezan, patrunjel.

 

Ingrediente: 

  • 2 linguri de unt
  • 240 gr ciuperci feliate
  • 1 cană de ceapă cuburi
  • 3 catei de usturoi tocat
  • 1 kg carne tocata de vita
  • 1 lingurita sare
  • 1 linguriță de piper negru
  • 1 linguriță boia
  • 2 cesti supa de vită
  • 1 cană smantana lichida
  • 2 cani paste
  • ½ cana smantana
  • ¼ cană parmezan ras
  • 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat

 

Mod de preparare:

Se adauga untul într-o tigaie mare la foc mare.

După ce s-a topit, se adauga ciupercile si ceapa.

Paste_cu_vita_si_sos_de_smantana
Gatiti 5-6 minute, apoi se adauga usturoiul si gatiti pentru încă un minut.

Se adauga carnea de vită și gatiti inca 6-8 minute.

Paste_cu_vita_si_sos_de_smantana_02
Scurgeti orice grăsime, apoi se adauga sare, piper și boia de ardei.

Se toarnă supa si smantana lichida, apoi se adauga pastele.

Paste_cu_vita_si_sos_de_smantana_03
Se amestecă totul pentru a se combina.

Reduceti focul la mic, se acoperă și se fierbe timp de 20-25 de minute.

Se scoate capacul și incorporeaza restul de smantana.

Paste_cu_vita_si_sos_de_smantana_04
Acoperiti cu parmezan si patrunjel și serviti.

Paste_cu_vita_si_sos_de_smantana_05

Paste cu vita si sos de smantana

Paste_cu_vita_si_sos_de_smantana_05

 

Pofta buna!

 

 

Paste cu sos de roșii, busuioc si parmezan

Paste cu sos de roșii, busuioc si parmezan din: paste, sos de rosii, usturoi, ulei de masline, fulgi de ardei iute, frunze de busuioc, sare, piper, parmezan. Această mâncare cu arome proaspete de busuioc și gustul sățios al sosului de roșii te va încânta cu siguranță. Poți să o prepari rapid pentru o cină sau […]

Paste cu dovlecei la grătar

Paste cu dovlecei la grătar din: paste, dovlecei, usturoi, ulei de masline, sare, piper, busuioc, suc de lamaie, parmezan.   Ingrediente: 250g paste (de preferat paste scurte, cum ar fi penne sau fusilli) 2 dovlecei medii 2 căței de usturoi, tocați mărunt 2 linguri ulei de măsline Sare și piper după gust Opțional: busuioc proaspăt […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.