Pateuri cu crema de urzici si ciocolata neagra din:aluat fraged (cumpărată), piure de urzici (scurs bine de zeamă), zahăr pudră, ciocolată neagră, esenţă de flori de portocal sau de lămâie, ou. Ingrediente: 1 foaie de aluat fraged (cumpărată) 3 linguri piure de urzici (scurs bine de zeamă) 3 linguri zahăr pudră 50 g ciocolată neagră mărunţită cu cuţitul 1 […]
Reteta zilei: Pateuri cu ciocolata
PrinteazaPateuri cu ciocolata din: aluat de patiserie, faina, ciocolata, ou, zahar.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat de patiserie congelat
- cateva linguri faina
- 1 ciocolata, taiata bucati
- 1 ou, batut
- 2-3 linguri de zahar
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200 C. Intr-o tava puneti hartie de copt.
Presarati fain ape o suprafata de lucru. Taiati aluatul pe lungime in jumatate.
Se taie fiecare jumatate in sesimi, obtinand 12 bucati dreptunghiulare.
Ungeti usor cu ou, adaugati cate o bucata de ciocolata in centru.
Rulati si apasati cusatura cu dintii de la o furculita pentru a sigila.
Mai ungeti cu putin ou, asezati pe hartia de copt in tava. Se presara usor cu zahar.
Coaceti timp de 20 de minute. Lasati sa se raceasca pe un raft de sarma, apoi serviti.
Pateuri cu ciocolata
Pofta buna!
Pateuri cu crema de urzici si ciocolata neagra
O reteta de pateuri calde cu pere din: pere, galbenusuri, zahar brun, scortisoara, stafide, zahar si zahar pudra. Ingrediente: pentru umplutură: 2 pere 2 gălbenuşuri 3 linguri zahăr brun 1 linguriţă scorţişoară 1 lingură stafide 1 lingură zahăr pentru decor: zahar pudra Mod de preparare: Spală perele şi taie-le sferturi , scoate-le cotorul şi […]
Pofta buna!
Vreau si eu pateuri din astea 🙂
De cand caut o reteta de pateuri cu ciocolata