Reteta zilei: Pateuri cu pui, legume si branza

Printeaza

Pateuri cu pui, legume si branza din: foi de aluat de placinta, ulei de masline, carne de pui, sos picant, morcovi, ardei iute, branza albastra, sos de branza albastra.

Pateuri cu pui, legume si branza

Pateuri cu pui, legume si branza

 

Ingrediente:

  • 20 de foi de aluat de placinta
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 2 cesti carne de pui tocata
  • 1/2 ceasca sos picant
  • 1/2 cana morcovi, rasi
  • 1/2 cana ardei iute
  • 1/4 ceasca branza albastra
  • 1/4 ceasca sos de branza albastra

 

 

Mod de preparare:

Impartiti aluatul in 2 parti, cate 10 foi. Ungeti fiecare foaie de aluat de placinta cu ulei de masline. Apoi se amesteca sosul picant cu carnea de pui tocata.

Puneti cate 3 raduri de carne de pui uniform in mijlocul foilor de placinta. Adaugati morcovi, ardei si branza.

Pateuri cu pui, legume si branza

Adunati partile laterale, apoi pliati in mijloc. Ungeti cu ulei pentru a se lipi. Procedati la fel pana terminati. Trebuie sa obtineti 6 pateuri. Dati la cuptor la 200C timp de 15 minute.

Pateuri_cu_pui_legume_si_branza_05

Feliati in jumatate si serviti cu sos de branza albastra.

Pateuri cu pui, legume si branza

Pateuri cu pui, legume si branza

Pateuri cu pui, legume si branza

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Super arata aceste pateuri cu pui

  2. Da,da. Si mie-mi plac, imi dai si mie?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.