Reteta zilei: Pateuri cu porumb si branza feta

Printeaza

Pateuri cu porumb si branza feta din: porumb, branza feta, ou, crema de branza, parmezan, ceapa verde, foi de patiserie, unt, piper.

 

Ingrediente: 

  • 250gr porumb
  • 115gr branza feta
  • 1 ou batut
  • 2 linguri crema de branza tartinabila
  • 15gr parmezan ras
  • 3 fire ceapa verde, tocata
  • 8-10 foi de patiserie
  • 8 linguri unt,topit
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 190C. Ungeti 2 tavi.

Scurgeti porumbul si puneti intr-un bol. Adaugati branza feta si amestecati.

Adaugati oul, crema de branza, parmezanul, ceapa verde si piperul. Amestecati foarte bine.

Pateuri cu porumb si branza feta
Taiati foile de placinta in jumatati si ungeti cu unt.

Adaugati in mijloc cate o lingura de amestec de porumb si adunati aluatul, ca si cum ati construi un saculet.

Ungeti cu unt sa stea lipit.

Pateuri cu porumb si branza feta
Dati la cuptor 15 minute. Serviti pateurile calde.

Pateuri cu porumb si branza feta

Pateuri cu porumb si branza feta

 

Pofta buna!

 

 

 

Reteta zilei: Pateuri cu carne

Pateuri cu unt de arahide

Pateuri cu unt de arahide din: aluat de patiserie, unt de arahide, banana, ou, nuci, seminte de susan. Ingrediente:  300 g aluat de patiserie 130 g unt de arahide 1 banana, feliata 1 ou, bătut 1 lingura nuci sau semințe de susan   Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 190ºC. Formati 4 dreptunghiuri lungi […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.