Reteta zilei: Pateuri cu sos de afine
PrinteazaPateuri cu sos de afine din: aluat de patiserie, sos de afine, fulgi de ciocolata alba, ulei, ou, apa.
Ingrediente
- 1 pachet aluat de patiserie
- 1 cana sos de afine
- 1/3 cana de fulgi de ciocolata alba
- 1/4 lingurita de ulei
- 1 ou, batut cu 1/4 lingurita de apa
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180C. Intr-o tava asezati hartie de copt. Intindeti aluatul si formati cercuri mici. In mijlocul fiecarui cerc adaugati 2 linguri de sos de afine. Prindeti capetele si aplatizati cu ajutorul unei furculite. Ungeti cu ou. Crestati pe mijloc. Coaceti pentru 10-13 minute.
Scoateti din cuptor, lasati sa se odihneasca si intre timp topiti fulgii de ciocolata. Dup ace pateurile s-au racit turnati ciocolata topita deasupra, lasati cateva minute si serviti.
Pateuri cu sos de afine
Pofta buna!
Ce bine arata pateurile astea 🙂