Reteta zilei: Pavlova cu fructe de padure

Printeaza

Pavlova cu fructe de padure. Un desert clasic de bezea, frisca si fructe proaspete, pavlova cu fructe de padure, este usor de preparat si deosebit de delicios.

Pavlova cu fructe de padure

 

Ingrediente:

  • 300g fructe de padure mixte
  • 300ml smantana
  • 50ml zahar pudra

Ingrediente pentru bezea:

  • 400g zahar
  • 200g albus de ou
  • 200ml apa

 

Mod de preparare:

Preparati bezeaua, puneti zaharul si apa intr-o tigaie si fierbeti pentru aproximativ 10 minute.

Amestecati albusurile de ou. adaugati apoi siropul de zahar.

Continuati sa amestecati albusurile de ou pentru aproximativ 10 minute pana devine cremos.

Se incalzeste cuptorul la 140 ° C. Taie un disc la dimensiunea dorita. Pune sub o foaie de copt

Pavlova cu fructe de padure

Turrnati aproximativ jumatate din amestecul de bezea si formati un cerc de dimensiunea discului. Umpleti cercul cu bezea.

Formati marginile prajiturii cu bezeaua ramasa. Neteziti usor.

Dati la cuptor pentru 3 ore. Scoateti de la cuptor si lasati sa se odihneasca 30 de minute.

Pavlova cu fructe de padure

Intre timp, intr-un bol bateti smantana cu zaharul pana obtineti frisca. umpleti bezeaua cu frisca.

Garnisiti cu fructe de padure si serviti.

Pavlova cu fructe de padure

Pavlova cu fructe de padure

Pavlova cu fructe de padure

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pavlova cu alune, piersici si zmeura

Tarta Pavlova cu ciocolata, alune si caramel

Tarta Pavlova cu ciocolata, alune si caramel din: albusuri, zahar tos, malai, sare de lamaie, ciocolata neagra, alune, smantana, lichior de alune si crema de caramel. Ingrediente: 6 albusuri 600 g zahar tos 1 lingurita malai 1 lingurita sare de lamaie 75 g ciocolata neagra, topita 50 g alune prajite, tocate marunt 300 ml smantana […]

Pavlova cu ciocolata si visine

Pavlova cu ciocolata si visine din: albusuri, zahar tos, malai, ciocolata amaruie, amidon, zahar tos, visine, smantana, crema mascarpone, lichior amaretto si gem de visine. Ingrediente: pentru bezea: 5 albusuri 250 g zahar tos 1 lingura de malai 100 g ciocolata amaruie, topita si usor racita pentru umplutura: 2 lingurite amidon alimentar 2 linguri zahar […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.