Penne cu spanac, brânză şi topping de nuci din: penne, praz, unt, faina, mustar, nucsoara, lapte, cheddar, paine, nuci si spanac. Ingrediente: 500 g de penne 2 fire de praz mari, feliate 85 g unt 85 g faina 2 lingurite de mustar 1 varf cutit de nucsoara 1 l de lapte, plus extra pentru sos 350 […]
Reteta zilei: Penne cu branza si dovleac
PrinteazaPenne cu branza si dovleac din: penne, unt, faina, supa de pui, miere, lapte, ienibahar, mustar, piper cayenne, nucsoara, boia de ardei, sare, piper, piure de dovleac, branza cheddar, patrunjel.
Ingrediente:
- 1/2 pachet penne
- 2 linguri de unt
- 1 1/2 linguri faina
- 1/2 cana supa de pui
- 1 lingura de miere
- 1 cana lapte
- 1/4 lingurita de ienibahar
- 1/2 lingurita de mustar
- 1/4 lingurita piper cayenne
- 1/4 lingurita de nucsoara
- 1/4 lingurita boia de ardei
- sare si piper
- 1 cana piure de dovleac
- 1 1/4 ceasca branza cheddar, maruntita
- patrunjel, tocat
Mod de preparare:
fierb pastele al dente. Se incalzeste untul. adauga faina. amesteca. toarna supa de pui si se lasa sa fiarba pana se ingroasa.
adauga miere. toarna laptele si se fierbe pana se ingroasa din nou. amesteca dovleacul cu pastele. toarna sosul peste.
adauga 3/4 din amestecul de branza.
Adaugati intr-un vas de copt si dati la cuptor dupa ce ati presarat boia si restul de branza.
Coaceti la 200C timp de aproximativ 7-10 minute. Serviti imediat.
Penne cu branza si dovleac
Pofta buna!
Penne cu spanac, brânză şi topping de nuci
Paste la cuptor cu sunca si cascaval
Paste la cuptor cu sunca si cascaval din: penne, sunca, cascaval, smantana, ou, busuioc, piper. Ingrediente: un pachet paste (penne) 200 g şuncă 250 ml smântână un ou busuioc proaspăt 4 felii caşcaval feliat piper Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Se bate oul cu smântână, sare […]
Pofta buna!