Reteta zilei: Penne cu branza si rosii

Printeaza

Penne cu branza si rosii din: smantana, rosii cubulete, parmezan, gorgonzola, ricotta, telemea, sare, busuioc, penne, unt.

 

Ingrediente:

  • 2 cesti de smântână
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 1/2 cana parmezan ras
  • 1/2 cană brânză telemea rasa
  • 1/4 ceasca de branza gorgonzola maruntita
  • 2 linguri de branza ricotta
  • brânză mozzarella tăiată în felii subțiri
  • 3/4 lingurita sare
  • 6 frunze proaspete de busuioc, tocat
  • 250gr penne
  • 4 linguri unt nesărat, tăiat în felii subțiri

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 250C. Aduceti o oală mare de apă sărată la fiert.

Într-un bol, combinati toate ingredientele, cu excepția pastelor și a untului.

amestecă bine pentru a se combina. Fierbeti pastele în apă clocotită timp de 4 minute.

Scurgeti într-o strecurătoare și se adaugă la ingredientele din bol, se amesteca pentru a se combina.

toarnă amestecul într-un vas termorezistent, presara untul si se da la cuptor 7-10 minute.

 

Penne cu branza si rosii

Penne_cu_branza_si_rosii_09

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

 

Penne cu spanac, brânză şi topping de nuci

Penne cu spanac, brânză şi topping de nuci din: penne, praz, unt, faina, mustar, nucsoara, lapte, cheddar, paine, nuci si spanac. Ingrediente: 500 g de penne 2 fire de praz mari, feliate 85 g unt 85 g faina 2 lingurite de mustar 1 varf cutit de nucsoara 1 l de lapte, plus extra pentru sos 350 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.