Penne cu spanac, brânză şi topping de nuci din: penne, praz, unt, faina, mustar, nucsoara, lapte, cheddar, paine, nuci si spanac. Ingrediente: 500 g de penne 2 fire de praz mari, feliate 85 g unt 85 g faina 2 lingurite de mustar 1 varf cutit de nucsoara 1 l de lapte, plus extra pentru sos 350 […]
Reteta zilei: Penne cu branza si rosii
PrinteazaPenne cu branza si rosii din: smantana, rosii cubulete, parmezan, gorgonzola, ricotta, telemea, sare, busuioc, penne, unt.
Ingrediente:
- 2 cesti de smântână
- 1 cutie rosii cubulete
- 1/2 cana parmezan ras
- 1/2 cană brânză telemea rasa
- 1/4 ceasca de branza gorgonzola maruntita
- 2 linguri de branza ricotta
- brânză mozzarella tăiată în felii subțiri
- 3/4 lingurita sare
- 6 frunze proaspete de busuioc, tocat
- 250gr penne
- 4 linguri unt nesărat, tăiat în felii subțiri
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 250C. Aduceti o oală mare de apă sărată la fiert.
Într-un bol, combinati toate ingredientele, cu excepția pastelor și a untului.
amestecă bine pentru a se combina. Fierbeti pastele în apă clocotită timp de 4 minute.
Scurgeti într-o strecurătoare și se adaugă la ingredientele din bol, se amesteca pentru a se combina.
toarnă amestecul într-un vas termorezistent, presara untul si se da la cuptor 7-10 minute.
Penne cu branza si rosii
Pofta buna!
Penne cu spanac, brânză şi topping de nuci
Pofta buna!