Penne cu sos de ceapă din: penne integrale, ceapa, sunca afumata, ulei, vin alb, boia iute, parmezan, sare, piper, oregano. Ingrediente: 300 g penne integrale 3 cepe mari 100 g sunca afumata 2 linguri ulei 50 ml vin alb 1 varf de cutit boia iute 50 g parmezan sare piper cateva frunzulite de oregano pentru […]
Penne cu sos de rosii si parmezan din: paste, rosii, ulei de rosii, ulei de masline, fulgi de chili, sare, patrunjel, parmezan. Poate te intereseaza si: Pastrav cu porumb si brocoli Lasagna cu dovleac si cascaval Paste cu legume si sos pesto Ingrediente: 150 g paste penne 80 g rosii conservate 6 linguri ulei de […]
Penne cu sos de roşii si vinete din: paste fainoase, ceapa, usturoi, vanata, rosii, ulei de masline, sare, piper, fulgi de ardei iute, parmezan, busuioc. Ingrediente: 400 g paste fainoase tip penne, de preferat integrale 1 ceapa 3 catei de usturoi 1 vanata 200 g rosii mici sau 2-3 rosii mari ulei de masline sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Arata foarte, foarte bine pastele astea 🙂
O sa incerc si pe pennele astea