Reteta zilei: Penne cu sos curry

Printeaza

Penne cu sos curry din: penne, unt, lapte, morcovi, oua, sare, piper, curry, cheddar, pesmet.

 

Ingrediente: 

  • 300gr penne
  • 4 linguri unt
  • ⅔ ceasca lapte
  • 1 cana morcovi tocati
  • 2 oua
  • 1 linguriță sare
  • ¼ linguriță de piper negru
  • 1 gr pudră de curry
  • 300gr cheddar rasa
  • ⅓ ceasca pesmet

 

Mod de preparare:

Gatiti pastele al dente. Scurgeți si pastrati deoparte.

Se topește untul într-o cratita, se adauga pastele si se trag putin in unt.

Penne cu sos curry

În blender, amestecati lapte și morcovi la viteză medie timp de câteva secunde până se omogenizeaza.

Incorporati in amestecul de morcov cu lapte ouă, sare, piper și curry si apoi adaugati cheddar si amestecati.

Penne cu sos curry

Se toarna peste paste putin cate putin si se amesteca, gatiti 2-3 minute pana cand branza este topita.

Penne cu sos curry

Presarati pesmet si serviti imediat.

Penne cu sos curry

Penne cu sos curry

Penne cu sos curry

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu sos de ciuperci si masline

Paste cu sos de ciuperci si masline din: penne, ciuperci porcini, ciuperci champignon, masline verzi, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare si piper alb. Ingrediente: 300 g penne 150 g ciuperci porcini 200 g ciuperci Champignon 100 g masline verzi 1 catel de usturoi 30 ml ulei de masline extravirgin sare piper alb   Mod […]

Penne cu sos de rosii si parmezan

Penne cu sos de rosii si parmezan

Penne cu sos de rosii si parmezan din: paste, rosii, ulei de rosii, ulei de masline, fulgi de chili, sare, patrunjel, parmezan. Ingrediente:  150 g paste penne 80 g rosii conservate 6 linguri ulei de rosii conservate 60 ml de ulei de masline 2-4 linguri fulgi chili ½ linguriță de sare patrunjel tocat parmezan   […]

 

Supa de fasole cu penne

Supa de fasole cu penne

Supa de fasole cu penne din: ulei de masline, ceapa, usturoi, rosie, supa de legume, penne, fasole, spanac, sare, piper. Ingrediente: 2 lingurite ulei de masline 1/2 ceapa, tocata 2 catei de usturoi, tocat 1 rosie, tocata 4 cesti supa de legume 3/4 ceasca penne 1 cutie fasole 4-5 cani spanac, maruntit sare si piper   […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.