Reteta zilei: Penne cu sos picant de branza

Printeaza

Penne cu sos picant de branza din: crema de branza, sos iute, supa de pui, condimente, smantana, piept de pui, penne.

 

Ingrediente:

  • 250 gr crema de branza
  • ¼ ceasca sos iute
  • ½ cana supa de pui
  • 1 lingura condimente, dupa gust
  • ¾ ceasca smantana
  • 2 cesti piept de pui, tocat
  • 250gr penne

 

Mod de preparare:

Intr-o cratita la foc mediu, se topesc crema de branza, sosul iute si supa de pui impreuna. Adaugati condiment.

amesteca, apoi se adauga smantana. Adauga carnea de pui tocata. Dati focul la mic si se fierbe timp de 10 minute.

Intre timp, gatiti pastele in apa clocotita. Scurgeti si se adauga in cratita cu sos.

Amestecati, opriti focul, lasati sa se raceasca, apoi serviti.

 

Penne cu sos picant de branza

Penne_cu_sos_picant_de_branza_05

 

Pofta buna!

 

 

 

Slanina Afumată: Comoara Gastronomică a Bucătăriei Tradiționale

Slanina a fost întotdeauna o delicatesă apreciată în multe culturi din întreaga lume, în special în bucătăria tradițională românească. Este un aliment bogat, savuros, care poate fi consumat în multe moduri diferite, fie crud, fie gătit. Unul dintre cele mai apreciate tipuri de slanina este cea afumată. Procesul […]

Rețetă de Pâine de Casă Tradițională Românească

faina de grau, apa calduta, sare, drojdie proaspata. Pâinea de casă a fost și rămâne un simbol al tradiției culinare românești. De-a lungul secolelor, fiecare familie din România a avut propria sa rețetă de pâine de casă, transmisă din generație în generație.   Ingrediente: 500 g făină […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.