Peste la aburi cu sos de ghimbir din: apa, peste, ceapa verde, ghimbir, usturoi, sos de soia, uleid e masline, sare, piper, praf de usturoi. Ingrediente: apă 2 pești 2 fire ceapa verde ghimbir, după gust 1 linguriță usturoi 1 linguriță sos de soia ulei de măsline sare și piper, după gust praf de usturoi, […]
Reteta zilei: Peste la abur cu mei
PrinteazaPeste la abur cu mei din: apa, mei, ghimbir, sos de soia, peste.
Ingrediente:
- 2½ cani de apa
- ½ cana mei
- 1 linguriță ghimbir proaspăt tocat
- ¼ linguriță sos de soia
- 300gr peste alb, file
Mod de preparare:
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați mei și ingredientele rămase, cu excepția peștelui.
Amestecați ocazional, gătind meiul aproximativ 25 de minute.
Adăugați pește și continuați să gătiți până când meiul este complet gătit, aproximativ 10-12 minute.
Serviti cu salata, dupa preferinta.
Peste la abur cu mei
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Peste la aburi cu sos de ghimbir
Peste la aburi cu alune
Peste la aburi cu alune din: peste, fasole neagra, zahar ghimbir, usturoi, sherry, sos de soia, ceapa verde, alune, ulei de susan. Ingrediente: 2 pesti 1 1/2 linguri fasole neagra 1 1/2 lingurite zahar 2 linguri rădăcină de ghimbir, ras 4 catei de usturoi, tăiat în felii subțiri 2 linguri sherry 2 linguri de sos de […]
Reteta zilei: Peste la aburi
Peste la aburi din: peste, fasole neagra, zahar ghimbir, usturoi, sherry, sos de soia, ceapa verde, alune, ulei de susan. Ingrediente: 2 pesti, de aproximativ 675-800g fiecare 1 1/2 linguri fasole neagra 1 1/2 lingurite zahar 2 linguri rădăcină de ghimbir, ras 4 catei de usturoi, tăiat în felii subțiri 2 linguri sherry 2 linguri […]
Pofta buna!