Sarmale de Post cu Orez și Nuci – Rețetă pentru Vegani. O variantă delicioasă și nutritivă a tradiționalelor sarmale românești. Combinând aromele clasice cu ingrediente vegetariene, aceste sarmale sunt perfecte pentru zilele de post sau pentru cei care doresc o alternativă vegană sățioasă la un preparat iubit de mulți. Ingrediente: Varză murată (1 capătână mare): […]
Reteta zilei: Peste alb la cuptor cu lapte de cocos si lamaie
PrinteazaPeste alb la cuptor cu lapte de cocos si lamaie din: file de peste alb, lapte de cocos, chili dulce, lamaie, coriandru, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 kg file de peste alb
- 1 cutie lapte de cocos
- 1/3 ceasca sos de chili dulce
- 1 lamaie
- 1/2 buchet coriandru, tocat
- sare si piper
Mod de preparare:
Condimentati pestele cu sare si piper dupa gust. Intr-un castron combinati lapte de cocos, sos de chili, sare, piper si coriandru tocat.
amesteca bine. toarna 1/4 din amestecul pe fundul unei tavi de copt, se adauga pestele, un strat de felii de lamaie, apoi restul de lapte de cocos.
Coaceti la 180C pentru 35-45 de minute. Serviti cald.
Peste alb la cuptor cu lapte de cocos si lamaie
Pofta buna!
Ceai de pelin pentru paraziți intestinali
Ceai de pelin pentru paraziți intestinali: Remediu natural cu proprietăți antiparazitare. Pelinul (Artemisia absinthium) este o plantă medicinală recunoscută pentru efectele sale antiparazitare, digestive și antiinflamatoare. Consumul ceaiului de pelin poate ajuta la eliminarea paraziților intestinali și la îmbunătățirea sănătății tractului digestiv. Ingrediente 1 linguriță de pelin uscat 250 ml apă clocotită Miere sau lămâie […]
Pestele arata demential, sigur o sa-l fac si eu
Si eu as vrea, dar nu prea am gasit lapte de cocos
hai ca-i bun, nu ma omor dupa peste, dar arata cat de cat